Hjärnviskning

Idag har jag spenderat tid med Kelly Howell, och flummat ett par timmar i sängen.
Inte så att människan i fråga var här i fysisk form. – Nej, det är hennes röst jag har umgåtts med.

Hon kallas ibland för “The brain whisperer” och har man lyssnat, så kan man förstå varför…
(Här kommer ett litet smakprov på en av meditationerna jag lyssnat på idag. Men för att “känna” någorlunda vad som menas, så behöver man ha hörlurar när man lyssnar. – Det låter dock som om videons ljudkvalitet är långt från hur ljudfilen låter i original, men kanske kan man få en liten uppfattning i alla fall….?)

 

Om man känner sig lite ofokuserad, och trött i hjärnkontoret, så kan man ta en paus från det vanliga livet, och lyssna på någon av hennes meditationer.
En del är lite knepiga, och så flummiga att inte ens jag begriper dem, men många är helt begripliga, och vansinnigt avslappnande. – Som den där…

Och när man slappnar av tillräckligt, så skärps liksom sinnena efter ett tag. Kreativiteten och idéerna börjar flöda.
Efter att ha lyssnat på en meditation igår, och två idag, så flödar det ganska friskt här nu… Skrattar 
Jag har så många idéer och så mycket jag vill göra, att det är helt galet!
En del av idéerna är inte genomförbara just idag, och kanske inte blir realistiska någonsin… – Även om jag känner att det vore toppenkul! (Men man måste önska om något ska slå in! Utan ambitioner och önskningar kommer man ingenvart.)
Andra saker känns mer genomförbara, och  går nog att göra något av hoppas jag.
Om jag nu bara kunde hitta lite mer ork, så skulle jag till att börja med försöka samla ihop mina tankar, och skriva ned dem. – Känner jag mig själv, så hinner jag glömma massor av bra saker jag kommit på idag, om jag inte dokumenterar.
En del av mina planer är stora, men det är universum också…
Om man siktar mot stjärnorna, så brukar man i alla fall nå trädtopparna.
Och gör jag det, så är jag i alla fall skapligt nöjd.
Men jag är ju övertygad om att vad som helst faktiskt kan hända…. – Om man tror på det.

This entry was posted in Blandat pladder, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.