Helt ointressant

Förra veckan var jag till vårdcentralen på ett läkarbesök, eftersom jag inte varit helt kry sedan i höstas.
Eller… Jo, jag har mått riktigt bra i perioder också, men något återkommer gång på gång i kroppen, som får mig att inte alls må bra.  – Det var ju anledningen till att jag Besökte Rima i Uppsala på försommaren, och gjorde en kroppsscanning.

Efter att jag lade om kosten i samband med det, så har det varit bättre under sommaren, förutom att jag var lite hängig ett tag i början på semestern.
Tänkte nästan sjukskriva mig, men det är så bökigt, om de vill ha in läkarintyg och så, och jag var inte så dålig att jag tyckte det var värt att åka till doktorn. – De är ju dessutom underbemannade under semesterperioden, så jag bara slappade.
Och det är väl det man ska göra när man har semester också, så….

Det gav med sig, som det också gjort tidigare, och jag tänkte inte mer på det.

Men nu för någon vecka sedan så blev jag jätteämlig igen, med värk överallt, och framförallt i huvudet. Svullna lymfkörtlar och lite förkylningssymptom med låg feber.
Och trött! Så ända in till döden trött.
Så som det var under hösten, vintern och våren gång på gång.

Nu kollade man lite värden i blodet, och tog ett prov för att kolla om jag har antikroppar mot borrelia, då jag börjar misstänka att det är någon sådan som ligger i kroppen, och kommer i skov. – Jag läste nämligen medan jag var sjuk nu senast att den kan göra det.

För en stund sedan ringde doktorn, och berättade att jag har haft borrelia i alla fall, eftersom det fanns antikroppar i blodprovet.
Så nu ska jag äta doxicyklin ett par veckor, så får vi se om det har någon effekt.
Jag är inte så förtjust i att äta antibiotika, eftersom det ställer till det en del i kroppen, men så här vill jag ju absolut inte gå runt och må. – Bli sjuk stup ii ett, utan att det finns något vettigt att ta på.
Hoppas verkligen att det hjälper! – Om det inte gör det, och det ändå skulle vara borrelia, så anser vården nämligen att de har gjort sitt.
Det funkar annorlunda i Tyskland och Norge, där man behandlar under längre tid, och dessutom har bättre provtagningsmetoder.

Framtiden får visa vad som händer.
Nu sätter jag mitt hopp till att detta fungerar i alla fall!

Jaha… – Varför i hela fridens namn skriver människan ett så här totalt ointressant blogginlägg, som inte angår någon, kanske ni undrar?
Ja, jag förstår att det blir lite underligt när det dyker upp poster i bloggen, som ingen förutom jag egentligen har något intresse av. – Men ni ska bara veta hur bra det är att ha en blogg, när man i efterhand undrar vad man gjorde då och då, och när det egentligen var som “det där” hände?
Det här inlägget är alltså mest till för mig. – För att jag ska hålla koll på när jag fick veta att jag harr de här antikropparna, och när jag försökte göra något åt det.
Ni andra… – Ja, ni har säkert inte någon större behållning av det.
Sorry om ni slösat bort tid på att läsa något som inte var intressant. Skrattar

This entry was posted in Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

2 Responses to Helt ointressant

 1. Matts says:

  Men inte då , så ska du inte tänka, jag slösar ingen tid på din blogg

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Matts, Bra Matts! 🙂 Hoppas ni får en trevlig helg! 🙂

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.