Den dolda sanningen

Jag har precis läst glädjande nyheter från Afrika.
Nyheter som läkemedelsbolagen nog inte alls blir glada över…

Ebola hade eventuellt kunnat bli deras största kassako hittills. Kanske till och med större än cancer, och då får man ha i minnet att de varje år tjänar 170 miljarder dollar på den sjukdomen.  (Tro för all del inte att de vill hitta ett botemedel för cancer, för så fungerar det inte! Det vore som att kapa av den gren man sitter på.)
Och ebolan kan förmodligen fortfarande bli synnerligen inkomstbringande, om inte det jag skriver om nu blir allmänt känt förstås…

Tidigare i somras bestämde Nigerias hälsominister, att man skulle använda kolloidalt silver för att behandla ebola.
Något amerikanska FDA snabbt satte stopp för, genom att förbjuda användningen av det som medicin. Farligt och oprövat var några av deras luddiga “ursäkter”, medan det går utmärkt att använda diverse oprövade medicinska preparat, som tagits fram hastigt och lustigt för just detta ändamål.
Silver har använts genom hela världshistorien, och till och med egyptierna använde det på den tiden man byggde pyramider och höll på…
Oprövat…? – Ja, allt är ju relativt tydligen…
Farligt? – Ingen har kunnat rapportera biverkningar av kolloidalt silver med nanopartiklar, bara av silversalter som t ex silverklorid, som är giftiga.
Rent silver däremot är bland de minst giftiga metallerna som finns. Järn, som vi måste ha i oss dagligen är mänga gånger giftigare än silver.
Förr användes malet silver för att bota sjukdom, och då var silverpartiklarna så stora att de stannade kvar i vävnaderna i kroppen, och kunde orsaka att man fick en blågrå färgton i huden. Argyri. Inte vackert, men heller inte farligt. (Nanosilver är dock så små partiklar att de passerar genom cellväggar, och kissas ut inom  några timmar.)
Myndigheter gör dessutom gällande att silver skadar livet i våra vattendrag, men kolloidalt silver finns att köpa i akvariebutiker för att fiskarna ska få bättre hälsa, och balansen i det mikrolandskap man skapat i ett akvarium ska bli bättre.
Motsägelsefullt så det förslår… – Och vad våra vanliga mediciner ställer till med i sjöar och vattendrag ska vi inte tala om… Med fiskar och organismer som blir sjuka och sterila.
Silver finns dessutom naturligt i naturen, och aldrig har jag hört talas om att sjöar och vattendrag i t ex Sala är “döda”. – Tvärtom!
Där skvalpar vattnet genom gruvan, rinner nedför gruvans väggar, och tar på alldeles naturlig väg med sig silveratomer lösta i vatten (Vilket alltså också är en silverkolloid, om än “tillverkad” på ett annat sätt än kolloidalt silver man köper eller gör själv, då man nuförtiden använder svag ström för att få silver att lösa ut sig i renat vatten från silverstavar.) ut i åar och dammar  i omgivningen.

Underground basin

 

Sierra Leone beställde Nanosilver (alltså kolloidalt silver) från en organisation i USA för att använda det mot ebola de också, men leveransen stoppades, och skeppades tillbaka till USA.
Där har den flugit fram och tillbaka över Atlanten flera gånger, innan man till slut kom på att man skulle skicka det med varudeklarationen näringsämne, istället för medicin. Kosttillskott har inte FDA något med att göra, och de kan därför inte stoppa sändningen längre.
I Sverige har silver förbjudits som kosttillskott redan tidigare, men man kom runt försäljningsförbudet genom att istället marknadsföra det som vattenreningsprodukt. (Något det används till över hela världen på fartyg till exempel. Har du åkt båt, så har du förmodligen också druckit silver, utan att veta om det.)
Man tar sig alltså runt förbuden skapade av läkemedelsbolagen, och myndigheterna som är i dess tjänst, genom att byta användningsområde i deklarationen av varan.

Den 28/9 kunde man därför äntligen ta emot sändningen med kolloidalt silver till Sierra Leone, och börja använda det på patienter. – Och det fungerar tydligen!

Ja, det visste man i och för sig redan tidigare, i alla fall rent teoretiskt, då USA:s Department Of Defence, redan 2008-2009 påvisade denna effekt i en studie. Ebola och Marburg-virus oskadliggjordes effektivt av nanosilver.
En studie, som sedan hemligstämplades.

Silver är ett grundämne, och inget som läkemedelsbolagen kan ta patent på, vilket gör att det heller inte går att tjäna pengar på. – Dessutom botar det ju sjukdomar, och det är inte riktigt så effektiva medel man vill ha i läkemedelsbranschen…
Folk skulle aldrig vaccinera sig mot sjukdomar som går att bota enkelt och utan biverkningar, och nu hypar man för att komma med ett vaccin, som ingen, som gått på propagandan i pressen kommer att våga avstå från att ta.

Man håller för fullt på att bokstavligen skrämma skiten ur folk, genom att skapa en fullständig ebolahysteri runt om i världen, och pressen rapporterar glatt om allt hemskt man kan  hitta om sjukdomen.
Men… Det kommer nog att stå ganska lite i “storpressen” om att silver kan bota sjukdomen, och vi kommer förmodligen inte att få se några glädjande nyhetsreportage i tv om det heller.
De som äger aktier i läkemedelsbolagen äger ju även majoriteten av aktierna i mediabolagen, och… Ja, sådana här nyheter är liksom inte bra för businessen om man säger så…
Forskningsresultat som visar silvrets förträfflighet i detta avseende kommer vi heller aldrig att få ta del av.
Vi får istället nöja oss med att ta del av verkligheten, och dra egna slutsatser av resultaten. – Något vi inte är vana vid, men något som egentligen bevisar mycket bättre än sponsrade vetenskapliga studier, som framhäver vad uppdragsgivaren vill att vi ska se…

Och verkligheten är alltså att man numera använder silver i Sierra Leone, och flera andra afrikanska länder, med gott resultat tydligen.
Inte som medicin då, för det får man ju inte för FDA, utan som kosttillskott. – Men det spelar ju mindre roll, bara det fungerar.
Man skulle kunna kalla det för schampo eller gödningsmedel, eller vad som helst.


Det här är Informations och kommunikationsminister Alhaji Alpha Kanu i Sierra Leone. Han bekräftar att silvret fungerar i behandlingen av ebola.

Jag hoppas fler får upp ögonen för att det pågår ett spel bakom kulisserna, och att detta spel inte alls är för att gynna befolkningen på jorden.
Att det blir allmänt känt att det handlar om pengar och inte om hälsa.
Att folk börjar söka information utanför de stora medierna, och börjar tänka mer själva!
Och jag hoppas självklart att du delar med dig av det här inlägget!

Länkar:
http://www.naturalnews.com/047101_ebola_colloidal_silver_government_seizure.html

http://www.prweb.com/releases/2014/10/prweb12264647.htm

http://www.inquisitr.com/1545317/ebola-treatment-is-working-according-to-official-in-sierra-leone-so-why-such-opposition/

http://standardtimespress.org/?p=5520

http://en.starafrica.com/news/sierra-leonean-minister-advocates-use-of-new-drug-to-treat-ebola.html

http://drrimatruthreports.com/wp-content/uploads/Analysis-of-DTRA-Nano-Silver-Study.pdf

http://www.kostdemokrati.se/health/2014/10/08/norska-lakare-forbereder-sig-for-kamp-mot-ebola-men-de-saknar-ju-silvergroggen/#comment-75

This entry was posted in Kroppsvård, Tankar och hälsa and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

30 Responses to Den dolda sanningen

 1. Kenneth says:

  Kul o se ett inlägg av dig igen var ett tag sen 🙂

  O lika intressant läsning som vanligt. ja de där medicin tillverkarna vill naturligtvis tjäna massa pengar. O att det ämnet var effektivt mot Ebola är ju en viktig sak o komma ut med sätt ut det i media 🙂

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Kenneth, Det viktigaste med det här inlägget är att få folk att saker tystas ned. Att annat förstoras upp, och att vi själva aktivt måste söka sanningen, för vi hittar den inte i media.
  Jag påstår inte att mitt blogginlägg speglar den absoluta sanningen heller, för eftersom det inte går att lita på det man läser vare sig här, eller där så är det väldigt svårt att veta vad som egentligen är sant.
  Så var gärna kritisk mot mitt inlägg också!
  Hitta din egen sanning, men vänd och vrid på saker, så är chansen större att du kommer närmare det som är rätt och riktigt.
  Folk måste börja lita på sin magkänsla, och inte bara läsa tidningar och titta på tv, och tro att ”så är det!” – För det är det oftast inte alls!
  Vi måste lära oss tänka kritiskt, och fundera på varifrån fakta kommer.
  Förstå att vi blivit lurade hela våra liv, men att det inte är så farligt att erkänna att det är så.
  Kanske blir vi lurade igen, och igen, men med ett öppet sinne är risken mindre att vi blir lika blåsta en gång till.

  [Reply]

 2. Mathias Båge says:

  Det är väldigt lätt att själv producera silverkolloid. Någon borde starta en insamling för att bygga ett antal silverkolloidgeneratorer och skicka till Västafrika.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Mathias Båge, Jag gör mitt med två niovoltsbatterier, ett par klämmor och kablar, två silverstavar och en pappskiva. I med absolut rent destillerat, avmineraliserat vatten i glaset, och seeda med lite silver från tidigare tillverkning, så strömmen kan ledas genom vattnet, så är det igång.
  Det behövs inte mer avancerad utrustning än så. – Förutom att det är bra att ha en mätare också, så man vet när silverlösningen är lagom mättad.
  Det är nog mest kunskaperna som behöver föras över, för jag inbillar mig att de har både silver och batterier i länderna i Afrika. Och destillerat vatten också skulle jag tro…

  [Reply]

 3. Pingback: Den dolda sanningen | Konkursverket.se

 4. Niclas says:

  Läs gärna på lite om effekterna av kollodialt silver nedan:

  http://www.vof.se/skepdic/kolloidalt-silver/

  För utvärtes bruk fungerar det i vissa fall bra men för invärtes bruk skulle jag inte ens vilja rekommendera det till mina ovänner.
  Utöver detta så har vi den miljöpåverkan som kollodialt silver utgör, något som du totalt nonchalerar sannolikt baserat på bristande fakta.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Niclas, Om du tror på det VOF skriver, så tycker jag synd om dig. – Då är du en av alla de som jag riktade mitt inlägg, som behöver vakna upp, och se saker från fler håll.
  Knappt ett ord av det som står på deras sida är sant.
  Jag föreslår att DU tar reda på fakta, som t ex att silver är en av de minst toxiska metallerna som finns. Att det visst förekommer naturligt i kroppen, eftersom det finns som spårämne i maten vi äter, men att halten minskat på grund av konstgödsling, samt att silver visst är antibakteriellt, och virusdödande. – Det finns det hur ånga studier som helst på.
  Kolloidalt silver ger heller inte argyri, vilket däremot t ex silverklorid gör. Något som Paul Carason satt i sig mängder av.

  [Reply]

  Niclas Reply:

  @Karin – admin,

  Jag har inget emot att ändra inställning om det finns fakta som visar på att jag har fel.
  Än så länge så har inga sådana fakta presenterats utan endast åsikter vilka presenteras som fakta.

  Men visa mig gärna en publicerad vetenskaplig undersökning som blivit peer-reviewad och som stödjer dina teser och jag skall omedelbart sätta mig in i den och överväga mina egna ställningstaganden.

  —–

  Jag är medveten om att jag argumenterar med fakta gentemot känslor och jag kommer därför aldrig att nå fram till dig. Vilket är både tråkigt och synd. Det blir som att debattera religion med en religös; faktan når inte fram.

  Du har all rätt att skriva vad du vill, det respekterar jag fullt ut men vänligen försök att presentera det som DINA åsikter och inte som fakta så länge du inte har just peer-reviewade vetenskapliga undersökningar som kan stödja det du skriver.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Niclas, Men du tror på det som står på VOF.s sida???
  Det är alltså fritt fram för dem att blåljuga, medan jag inte får ha en personlig åsikt i en personlig blogg? Eller åtminstone inte utan att skriva i varje blogginlägg att det är min åsikt, och inget som är bevisat av vetenskapen?
  Get real!
  Om du har läst mitt inlägg ovan, så förklarar jag i det varför vi inte kommer att få se några sådana studier.
  Det är inte önskvärt att sådana resultat kommer ut, och det finns inga pengar att hämta för läkemedelsbranschen. Tvärtom! – Så de gör allt för att lägga locket på såklart.
  Att de själva kan få läkemedel godkända genom att göra hur många försök som helst på läkemedlets effektivitet, tills de får ihop tre resultat som visar att det funkar, det kallas vetenskap.
  ”Tja… Vi testade tusen gånger innan vi kom upp i tre tester som var till vår fördel, men nu vet vi att det funkar!” (Ja, så går det till i den vetenskapliga världen…)
  I mina ögon är det jävla bluff, men då är jag såklart känslosam…
  Vore förresten kul att höra vad det är du tycker som är så ”känslosamt” och inte har någon faktabakgrund i inlägget? Eller inte understöds av länkarna åtminstone?
  Skriver du till varenda människa som länkar till Aftonbladet och Expressen och ber dem komma med vetenskapliga belägg också, om de rapporterar vidare om något en tidning skriver om och länkar dit?

  På VOF:s sida, som du länkade till kan man läsa bl a:
  ”Silver är en tungmetall som är mycket giftigt för vattendjur, vilket är ett problem via avloppsutsläpp av silver. Det är också giftigt för andra organismer i högre doser.” – Det är rätt att silver är en tungmetall, precis som järn och zink t ex, som är betydligt giftigare än silver för övrigt. Rent silver är inte giftigt annat än i höga doser, precis som man ju faktiskt också skriver. Dock nämner man inte att toxiska doser innebär 100mg/kilo kroppsvikt. – Man dör av vattnet i kolloidalt silver långt innan man kan få i sig så mycket silver genom att inta sådant… Men det ”glömde” man visst nämna?
  Nu ser det ut, när man läser på deras sida, att rent silver är giftigt, vilket det alltså inte är annat än i orimligt höga mängder, som är omöjligt att få i sig, om man inte gnager på en silvertacka då förstås…
  http://www.sciencelab.com/msds.php?msdsId=9927253

  http://www.invive.com/SilverValence.htm

  ” Silver förekommer inte naturligt i människors vävnader ” – Jo, det gör det, eftersom vi får i oss det som ett spårämne från födan.

  ”Inte heller kan silver på något annat sätt lindra eller bota vanliga virusinfektioner såsom förkylningar.” – Jo, eftersom det har både antibakteriell, antiviral och svampdödande effekt, så kan man döda virus med det, genom att spraya slemhinnor med det t ex.

  ”Kolloidalt/metalliskt silver är inte antibakteriellt.” – JO, det är det!

  ” Silver i jonform (silversalter) ” – Silversalter är INTE samma sak som silver i jonform. Joniskt silver är rent silver, och inget annat än silver och rent vatten. Silversalter är salter. Dvs JONFÖRENINGAR. Blandning av silver och något annat grundämne. Inte rent silver.
  Silversalter är till skillnad från rent silver giftiga i olika grad, och det är tydligt att man på VOF:s sida blandat ihop kolloidalt silver med silversalter.
  Kolloid betyder löst i vätska, och joniskt silver är en kolloid. Inte ett silversalt, som de påstår.
  Texten VOF har på sin sida stämmer bra på t ex silverklorid och silvernitrat, men inte på kolloidalt/joniskt silver, som alltså är något helt annat.

  Man behöver alltså, så länge man använder elektrokolloidalt/joniskt silver inte vara rädd för att bli varken blå eller förgiftad, som VOF påstår.
  Dricker man däremot någon form av silversalt, så är det annat. – Men det är INTE det vi pratar om.

  Jag vet många som blivit av med sjukdomar av olika slag, som borrelia t ex, där sjukvården gått bet.
  Själv fick jag bältros för en dryg vecka sedan, och det är i stort sett helt borta nu, (Då menar jag att det knappt finns röda märken kvar ens) på rekordtid, sedan jag gick med en silverindränkt kompress några dagar, och även drack det flera gånger dagligen.
  Magsjukan jag fick för någon månad sedan vändes snabbt, efter att jag fått i mig ett glas silver, och när jag har magsjuka annars, så får jag ”bo” på toa med en hink framför mig minst 10-12 timmar.
  Förkyld har jag inte varit sedan januari 2013.
  DET har i och för sig inte så mycket med ebola att göra, men enligt skeptikerna så hjälper ju silver inte mot sådant heller…

  Du får fortsätta vänta på fabricerade labbtester. – De kommer inte att dyka upp.
  Men läs gärna annan fakta, så kanske du kan bilda dig en egen uppfattning, och inte bara tro det läkemedelsjättarna vill att du ska tro.
  Att DE överlever på att sälja läkemedel kan du väl ändå inte bestrida?
  Silver kan vem som helst göra hemma, Och tusentals och åter tusentals gör det också, så även om det finns några som tjänar en slant på att sälja det, så är det nog inte där skon klämmer.
  Tiden får utvisa hur det verkligen fungerar med ebolan som sagt. – Att det hjälper mot och lindrar en massa annat vet jag i alla fall av egen och mina medmänniskors erfarenhet.

  Men… Jag inser att det här är som att diskutera religion med en religiös, så du får göra som du vill.
  Fortsätt tro på storebror, eller vakna upp. – Det är ditt val…

  [Reply]

  A Reply:

  @Niclas,

  [Reply]

 5. Tack för att du skriver om detta, det är en stor skam så styrda vi är av både media och penningen. Media styr oss i alla lägen och lika dant med läkemedelsbolagen. de bryr sig inte om folk dör bara de kan tjäna pengar. det är stor skam hur långt det har gått för profiten. Jättebra att du tar upp detta! Tack!

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Ingela Lövgren, Tack för positiv respons! 🙂

  [Reply]

 6. Hampus says:

  Jag vill ju minnas att det finns väl dokumenterade fall av argyri orsakade av kollodialt silver, sen kan det andra mycket väl stämma…

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Hampus, Det finns dokumenterade fall av argyri efter att man använt silversalter. Och gamla tiders kolloidalt silver, där man malde silver och blandade i vatten.
  Men modernt elektrokolloidalt silver finns det inte några rapporter om sådana biverkningar av. Trots att det finns miljontals användare runt om i världen.

  [Reply]

 7. Richard Ric Karlsson says:

  Hej!

  Först och främst vill jag bara säga att jag alltså läst om kolloidalt silver/nanosilver förut, som en eventuellt fungerande medicin mot Ebola, samt att även jag ifrågasatt varför myndigheter, såväl amerikanska som andra, så benhårt och konsekvent försökt stoppa användningen av detta i under rådande situation. Det tycks mig minst sagt underligt att man är så rädda för detta silver trots att man enbart kan hänvisa till eventuell risk för Argyri att man hellre ser folk dö i denna plågsamma sjukdom än möjliga fall av grått hår.. Absurditeten är med andra ord makaber.

  Med detta sagt undrar jag dock vilka dina källor till att silvret verkligen fungerar är? -Jag har klickat på länkarna du radat upp ovan men hittar inga sådana. Har jag missat något?

  -Precis som du skriver är det väldigt viktigt att ifrågasätta påståenden och eftersom även hälsokost är en miljardindustri vilken i likhet med läkemedelsbranchen drivs av vinstintresse ser jag helt klart faran i att lita blint även på denna, och en av dom ivrigaste personerna att få skeppa silver till Afrika just nu är ju t.ex Dr Rima, som alltså är en ökänd kvacksalvare och inget annat. Hon skrev t.ex ett omtalat brev till Nigerias president för att sälja in silvret och säljer också sitt silver för någon tusenlapp per deciliter via ett internetföretag som hon driver med sin make, Albert ”Bert” Newton Stubblebine III, som alltså var en av dom där knäppgökarna som på sjuttiotalet försökte skapa soldater med förmåga att gå rakt igenom väggar, vilket han också själv försökte göra vid ett antal tillfällen. Vidare experimenterade han kring ifall det var möjligt att döda getter genom att stirra dom i ögonen varför han porträtterades i boken och filmen ”Men who stare at goats” Jag har med andra ord väldigt svårt för att ta dom där två på allvar. http://www.nairaland.com/…/ebola-fraud-nanosilver-lies-dr

  Min farhåga är helt enkelt att folk lägger för stort hopp på simpel hälsokost i detta fallet, och precis lika rutten som läkemedelsbranchen må vara tror jag personligen att hälsokostbranchen är. Man ska trots allt inte glömma att just hälsokost i olika former ofta påstås kunna bota och förebygga allt från förkylning till demens och cancer, och allt som oftast utan några som helst vetenskapliga belägg överhuvudtaget.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Richard Ric Karlsson, Där finns ett stort problem! – Jag håller med dig om det. För det stämmer ju att det är Dr Rima, som ligger bakom det hela, och hon har såklart ett ekonomiskt intresse i detta även hon!
  Men silver har visat sig verksamt mot virus och bakterier tidigare, och jag tror faktiskt på att det även kan döda ebolavirus. Det är inte direkt någon nyhet att silver effektivt dödar både bakterier, svamp och virus, samt även encelliga parasiter.
  Sanningen får som sagt visa sig från verkligheten, och det kommer nog att dröja innan vi får veta riktigt hur det är.
  Det är egentligen främst detta mitt inlägg handlar om. – Problematiken att man inte kan tro på det media matar oss med, och att man inte riktigt kan lita på annat heller. Man måste bli mer aktiv i sitt sökande efter sanningen, och vända och vrida på saker och ting.
  Vad gäller dina uttalanden om hälsokost, så finns det mängder med exempel på folk som blivit bra av just sådant. – Fast den så kallat ”traditionella” vården gått bet.
  MS-patienter har reverserat sin sjukdom med kokosolja i många fall. Kolloidalt silver har botat cancer, och många sjukdomar har helt enkelt att göra med något så enkelt som magnesiumbrist.
  Alla människor är inte lika, och allt fungerar naturligtvis inte på alla heller. Det är viktigt att komma ihåg.
  Många gånger beror dock sjukdomar på olika förgiftningar och genom att rensa ut gifter ur kroppen så kan man bli bättre.
  Själv har jag varit amalgamförgiftad, och haft en massa knepiga symptom i många år, men klarat mig från någon ”farlig” diagnos.
  Det finns däremot åtminstone ett dokumenterat fall i Sverige, där en patient blivit frisk från ALS när amalgamet sanerades.
  Så att preparat som binder till sig tungmetaller och tar dem med ut ur kroppen gör nytta råder det nog inget tvivel om.
  Vad gäller förkylning, så har jag själv inte varit förkyld sedan januari förra året. (2013 alltså) sedan jag använt kolloidalt silver, och även intagit mer d-vitamin, som är viktigt för att immunförsvaret ska fungera som det ska.
  Har man brister på olika ämnen i kroppen, så fungerar den inte som den ska, och då behöver det rättas till genom att tillsätta det man saknar.

  [Reply]

  Richard Ric Karlsson Reply:

  @Karin – admin,

  Jo visst är det svårt att veta vad man ska tro. En sak som dock slår mig är dom flesta exempel du tar upp som en slags intäkt för alternativmedicin och hälsokost i själva verket är sådant som även varenda läkare inom traditionell medicin skriver under på varför det knappast påverkar min syn på just hälsokost o.s.v. Jag tänker då på exempelvis det faktum att vitaminer, magnesium, salter med mera är väsentligt för hälsa och välbefinnande samt att amalgam kan vara skadligt och dessutom råkar påverka en del människor minst sagt påtagligt.

  -Allt sådant håller ju vanliga allmänläkare också med om rent generellt. Och själv har jag inte åkt på en enda influensa sedan jag blev vegetarian för sex år sedan, vilket dock kom som en trevlig bonus eftersom mitt egentliga skäl enbart bestod i ren omtanke om djur, varför jag självklart inser vikten av att tänka på vad man stoppar i sig. Att leva sunt är dock inte heller något som etablerade läkare motsätter sig även om just köttkonsumtions eventuella fördelar och nackdelar är omdebatterade ämnen. En så enkel sak som kostcirkeln kan ju få belysa detta.

  Slutligen är det ju dessutom som så att det är just den etablerade läkekonsten och seriös forskning som belägger alla dessa faktum medan folk som säger sig bota allt möjligt med utspätt vatten, honungsmeloner och fransk senap aldrig någonsin visar upp gedigna belägg för sina mirakelkurer. Och precis så tror jag tyvärr också att det är i detta fallet, ty även om jag också tror att silver kan funka mot mycket och dessutom, i likhet med säkert nittio procent av jordens befolkning, skulle bli makalöst skitlycklig ifall det även funkar mot Ebola, tror jag tyvärr inte att så är fallet, och innan jag för en sekund tror på någon som säger sig ha mottagit rapporter från Afrika om att människor nu överlever skiten p.g.a just silvret, vill jag se belägg för detta.

  -Att bara säga att man mottagit rapporter om det ena och det andra är nämligen väldigt enkelt och styrker inte på något vis saken. Det är ju exakt så Dr Rima och andra kvackare fungerar…

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Richard Ric Karlsson, He, he… Jag tror fokus har flyttats fram aningen längre än jag egentligen menade med mitt blogginlägg…
  Jag skulle också vilja veta om det verkligen fungerar på redan sjuka människor?
  Det var egentligen inte ATT det fungerar mot ebola mitt inlägg handlar om. – Utan att myndigheterna går i läkemedelsindustrins ledband, och den etablerade pressen också.
  Att silver är potent mot en massa smittor vet jag av egen erfarenhet och från min bekantskapskrets.
  Inte att det botar redan insjuknade i ebola dock, vilket jag har gott hopp om att det faktiskt kan göra.
  Jag kanske formulerar mig dåligt, så man tror att jag skriver ATT det funkar. (Mot ebola då alltså.) Men egentligen är inlägget främst en protest mot att folk så rakt av köper det man tutas i av media och myndigheter.
  Att så mycket inte släpps fram i mediebruset, och att de nyheter som det skrivs om är sådant som gynnar de som har makten och pengarna i världen, medan andra saker göms undan.
  Nu har ju t ex Helsingborgs Dagblad skrivit en skandalartikel om silver, och andra tidningar hänger på. Silver har sannerligen blivit en het potatis sedan jag skrev inlägget. (Eller kanske var den artikeln redan publicerad, utan att jag visste om den?- Orkar inte kolla nu, men det spelar ju ingen roll heller.)
  Att silver är bra till massor med saker betvivlar jag inte ett dugg.
  Att det är ogiftigt, till skillnad från vad de påstår i tidningarna just nu vet jag också.
  Om det är så att det kan bota ebola får verkligheten utvisa. – Och vad beträffar det där med kvackare, så finns det såklart sådana överallt.
  Men enligt mitt sätt att se det så finns det minst lika många inom läkarkåren (Dock är de nog oftast inte medvetna om det, då det gör det de ”ska” och skriver ut medicin som ger biverkningar, alldeles i onödan, alldeles för ofta. Just bara för att de ”ska”.) som det finns på den alternativa sidan.

  [Reply]

  Richard Ric Karlsson Reply:

  @Karin – admin,

  Ok, vi droppar det här. Jag tror faktiskt att vi egentligen är ganska överens om det mesta och jag håller absolut med om att man bör tänka kritiskt i mycket större omfattning än många människor faktiskt gör idag. Ifrågasättande är bra på många vis och enligt mig själv också direkt nödvändigt i mängder av sammahang eftersom jag anser att main stream media vinklar det mesta otroligt mycket. Sanningar av idag är ju ofta väldigt färgade och dolda agendor har i princip blivit vardagsmat. Jag tackar hur som helst för en trevlig diskussion och applåderar dessutom din uppmaning till fristående tänkande. Kör hårt, Med vänlig hälsning Ric.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Richard Ric Karlsson, Haha!!! Jag tänkte lite som du när du skrivit förra kommentaren. – Att vi nog egentligen är på samma spår ungefär. – Men det är utvecklande att diskutera även om man tycker ganska lika också. 🙂
  Alltid får man lite nya vinklingar på saker även av det.
  Man får åtminstone tänka lite på vart man egentligen står i en fråga, när man diskuterar. – Det är ju inte alltid man är helt klar över det själv, när man går in i en diskussion.
  Det är alldeles för lätt att bara ta saker för givna, när det pratas om dem, och alldeles för lätt att bara hålla med vänner på facebook om saker och ting, utan att reflektera vad man själv egentligen tycker, eller varför i så fall?
  Sedan har många svårt att ändra sig, för att de på något känner att de förlorar prestige om de medger att de hade fel från början, och klamrar fast vid saker som de kanske egentligen känner att de inte står för längre.
  Jag har själv gjort så, och är inte bättre än någon annan, men nu har jag i alla fall lärt mig att det är okej att ha fel. Jag har börjat vända och vrida mera på saker, för att se dem från olika håll.
  Jag lyckas nog inte fullt ut alla gånger, och tyvärr har jag lärt mig att info man kan hitta på VOF:s sida är info man kan vända tvärtom på, och då komma väldigt nära sanningen i de flesta fall.
  Likadant med mycket av det man läser i tidningen och ser på tv.
  Detta gör kanske att man blir en aning cynisk, och ibland kanske man även hamnar lite i överkant åt det andra hållet. Men det viktiga för mig är att fler börjar förstå att det går till så här, och att den absoluta sanningen är väldigt svår att finna.
  Man måste försöka hitta sin egen sanning inom sig själv, och känna efter med magen, istället för att alltid ta in saker via hjärnan, och låta det vara bra så.
  Frågan är om den absoluta sanningen ens existerar? – Jag börjar tro att det finns mer än en sanning om allting, eller att sanningen är så stor att den är svår att greppa.
  Tack för din input! 🙂

  [Reply]

 8. Richard Ric Karlsson says:

  Länken jag bifogade i föregående inlägg fungerar nog inte men denna gör dock; http://www.thesilveredge.com/dr-rimas-ebola-nanosilver-nonsense.shtml#.VEzMU2d0zX4

  [Reply]

 9. Sam says:

  Läs gärna på http://www.jimstonefreelance.con om Ebola som en agenda och inte ett virus. Står också om silvervatten mot infektioner.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Sam, Ja, vet du… Det är så jag har lite sådana funderingar jag också…
  De vill oss i alla fall inte väl de där läkemedelsbolagen, och rika människorna med makten.
  Passar ju bra ihop med att man vill reducera folkmängden drastiskt. – Och så kommer plötsligt en massa människor och påstår att silver kan vara lösningen. Inte konstigt att det blir sån aktivitet på dem… 😉

  [Reply]

 10. Daniel Bengtsson says:

  Bra text. Hade den inte varit så jävla lång så man själv hade orkat läsa hela, så kanske man även hade delat den.

  [Reply]

 11. Catharina says:

  Håller fullständigt med att vi måste tänka själva och inte blint tro på allt vi läser i media.
  Läste nu att valnötter anses som en drog!!?? av FDA!! Se http://www.getholistichealth.com/40760/fda-says-walnuts-are-illegal-drugs

  I bifogade youtube video avslöjar en tysk journalist hur CIA kontrollerar stor del av världens journalister. Skrämmande. Vi blir sååå vilseledda.

  Published on Oct 8, 2014

  From Before It’s News

  ”A top German Journalist and Editor Dr. Udo Ulfkatte has just gone public with some shocking admissions. He basically admitted what all of us who read the alternative media such as BeforeItsNews have known for a long time – the entire mainstream media is totally fake! He went into a very detailed talk in this video and spilled the beans about everything! He talked about how the CIA gets control over all of the major journalists. He is sick of the lying and decided to go public with everything he knows. He’s already had 3 heart attacks and decided he didn’t care anymore about what they would do to him! He’s a real hero in my book!

  http://youtu.be/w_x8_i15LB4

  [Reply]

 12. Hörni says:

  Bra Karin, du är så himla fantastiskt duktig! 🙂

  [Reply]

 13. lars magnusson says:

  Ja Karin, allt det du skrev där bara bevisar Niclas tes… fakta mot känslor 😉

  [Reply]

 14. Niclas says:

  Visst finns det naturmedicin och liknande som fungerar alldeles utmärkt. Det är därför de klassas och brukas som just mediciner. Sen finns det andra preparat som inte kan, av olika skäl, klassas som medicin – Silver är ett av dem.

  Att komma med foliehattsteorier sätter ju dessvärre nivån tämligen tydligt så jag inser ju att mina argument oavsett hur sakliga och väl underbyggda de än må vara aldrig kommer att landa i god jord här.

  Silver är antibakteriellt – ja. Det nyttjas inom sjukvård i dagsläget för utvärtes bruk. För det är där det fungerar och gör nytta. Invärtes är dock en annan sak och det är också därför man INTE brukar det på det viset.
  Foliehattsteorin kan således skrotas iom att det redan är accepterat. Dock inte på det sättet ni förespråkar pga dess brist på verkan och dess bieffekter.

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.