Mediala förmågor

Tror du på att det finns något mer än bara den fysiska värld vi lever i, och som vi kan se omkring oss? Att vår själ lever vidare, när vår kropp gjort sitt?
Tror du att det som kallas det övernaturliga, är lika naturligt som att du och jag går omkring här på denna jord, i detta nu?

Många av oss har testat våra mediala förmågor, genom att till exempel fråga “anden i glaset” olika frågor. – Särskilt när vi var barn.

Jag tror att vi alla föds mediala, med en kontakt till den högre, kollektiva energin, men att de flesta av oss stänger av den där kontakten med tiden.  Oftast runt femårsåldern.
Barn har ofta “låtsasvänner”, sådana som vi föräldrar inte kan se, och då berättar vi för våra barn, att de inte finns. – Men jag ställer mig ofta frågan, hur det är med det där egentligen?
Kanske finns de i allra högsta grad, och bara för att vi vuxna tappat förmågan att se och höra dem, så betyder det kanske inte alls att de inte existerar?
Men vi säger till våra barn, att de bara fantiserar, och kanske bannar vi dem för att de gjort något som låtsaskompisen sagt till dem att göra. (Fast vi nog istället borde lära dem att man inte ska lyssna på vad andra säger, och lyda blint, utan tänka efter själv, om det är något bra eller dåligt. – På så sätt skulle vi skapa självständiga små individer, som tidigt lär sig tänka kritiskt, och ta egna beslut. Även bland mer “fysiska” personer.)
När jag var liten berättade jag om ett ställe som hette Bäcksjö. Där fanns en bondgård, med en massa djur,och på den gården bodde en man som hette Sven (tror jag?) och han hade en röd sportbil.
Jag hade massor att förtälja om detta ställe, och de vuxna skrattade gott minns jag. – Tyvärr minns jag inte så mycket mer, och tråkigt nog finns ju inget nedskrivet eller inspelat från den tiden.
Det hade varit kul att ha kvar de berättelserna! – Särskilt med tanke på att det finns ett ställe utanför Umeå, som heter så, och tänk, om det bott någon där som hette Sven, och hade en röd sportbil…?

När våra barn har mardrömmar, eller påstår att det bor läskiga saker i garderoben, borde vi nog också lyssna på dem. Ta dem på allvar, istället för att förminska dem, genom att påstå rakt av, att de bara hittar på, och att det bara är deras fantasi som “spökar”.

Det finns förstås personer som inte stängt av sin medialitet också, eller som i vuxen ålder själva aktivt söker upp “kontakten” igen.
Som har förmågan att uppfatta energierna, som inte längre lever i en kropp, eller som kan höra eller se budskap från det kollektiva energifält, som jag är övertygad om, finns runt omkring oss.

Själv vill jag gärna återfå mer kontakt med de här energierna, och jag har valt vägen att kommunicera med änglar.
Det känns som ett säkert sätt att “koppla upp sig”.
För mig är det lite som att gå ut på internet, det här, och man kan jämföra det med att gå ut på facebook, och lägga till en massa nya vänner.
Alla energier som finns i universum är såklart inte goda. Det finns nog en massa förvirrade själar, som inte hittat “hem” till ljuset som gärna vill bli vän med en, och sabotera och ställa till förtret, precis som på Facebook.
Men ärkeänglarna är alltid goda, så jag nöjer mig än så länge med att ha kontakt med dem.

Tyvärr är jag inte så bra på att höra eller se dem, (Ärligt talat är jag helt urusel på det…)  men jag kan ibland känna vad de “säger”.
Och även om jag inte förstår dem fullt ut, så är jag ganska säker på att de förstår mig alldeles utmärkt!
Jag ber dem om beskydd och hjälp att lösa problem, och tackar dem varje dag för att de finns där för mig. Jag ber också om deras assistans när jag håller på med healing.
Änglarna får inte kliva in i någons liv och styra upp saker hur som helst, (vi har vår fria vilja, och den respekterar de) men om man ber om deras hjälp, så kommer de gärna och reder ut situationen. Kanske inte exakt på det sätt som vi själva tänkt, men alltid till det bästa för oss.

Att spå sig är något som jag tycker är väldigt kul, och jag har själv besökt en spådam några gånger, som på ett helt otroligt sätt lyckats se saker som sedan hänt. Och även berättat om sådant som inträffat tidigare i mitt liv, utan att ha någon insikt i mitt privatliv. Eller beskrivit personer i min omgivning perfekt, utan att ha en aning om vilka de är…
Det finns många som berättar om liknande upplevelser, efter att ha besökt andra sierskor. Många har också återfått tappade föremål genom att kontakta någon som har förmågan att hitta saker. Och för mig står det klart, att det finns de som helt enkelt kan uppleva saker vi andra inte (längre?) har förmågan att se och känna…

På tal om att se
På den här bilden, som jag knäppte uppe vid Ulebokvarna källan för ett år sedan så ser jag något…
Häromdagen såg jag ytterligare något mera i bilden. – Frågan är om du kan se något, förutom vatten, buskar, träd och gräs?

2013-09-18 13.42.21

(En liten ledtråd, till vad jag såg först är att det befinner sig i den övre tredjedelen av bilden, till höger om mitten. – Och jag tycker det ser ut som en indians ansikte.
Men ser du samma sak? Och ser du något mera?)

This entry was posted in Healing, Okategoriserade, Spirituellt. Bookmark the permalink.

One Response to Mediala förmågor

  1. Kenneth says:

    det finns både goda och onda andar men tror inte på att dert vandrar om kring . Dör vi så dör vi o finns inte mer.

    [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.