Jag ber regn (inte om…)

Utanför Sala härjar den värsta branden i Sverige i modern historia just nu. (Det läste jag i alla fall någonstans, och det är nog helt riktigt, för oj, vilket område det är som står i lågor…) Och fortfarande sprider den sig vidare.
En vän på facebook ritade igår i på en karta hur stort området då motsvarade om det skulle brunnit i Stockholm. Den bilden har delats flera tusen gånger vid det här laget. Du kanske redan har sett den där du också?

område

Idag hakade Aftonbladet på, och gjorde jämförelser mot våra största städer de också. Jag misstänker att någon på tidningen sett bilden på facebook, och fått ett uppslag till en bra nyhet…

På facebook finns sidor som samordnar hjälpinsatser, och det finns också många grupper där man sänder healing, eller ber för att branden ska sluta.
Tankar och känslor påverkar vår omgivning, det är bevisat, så det är jättebra att folk hjälper till på det sättet också!
Men det är viktigt att man ber/tänker/känner på rätt sätt…

Här har jag klippt ut en liten snutt ur filmen “You can heal your life”, där man går in på hur det fungerar, och det allra viktigaste kommer vid ca 1.31 in i filmen, men se på hela! Den är inte lång (bara 3.30), och förklarar så bra hur det här med tankarnas påverkan på vår omgivning fungerar.

Klicka på länken och se på filmen:  https://www.dropbox.com/s/xnguooz4ro3w6hy/LOA-regn.mp4

Gör sedan gärna som indianen han berättar om i filmen du också, och hjälp till att försöka släcka elden.

Kom bara ihåg att inte be om något, utan tacka för att det redan har hänt!

This entry was posted in Blandat pladder, Healing, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

One Response to Jag ber regn (inte om…)

  1. Kenneth says:

    Ja sjukt vad stort område kände lukten av den på väg hem

    [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.