Ta tåget!

I Tärnsjö har vi ett fint gammalt tåg stående vid stationen.
Det åker ingenstans, men man kan ha väldigt trevligt där ändå.
I alla fall om  det kommer folk dit…

tåg2

I torsdags hade man årets första pubkväll, med irländsk trubadur, billig mat och dryck, men det var nästan inga gäster.

Det kan bero på att många inte visste om  att pubkvällarna startat, och det kan också bero på vädret, som den dagen inte var det allra bästa, men på kvällen klarnade det upp lite, och det var bra väder för att sitta på uteserveringen.

Nu är det pubkvällar hela juli, på torsdagar, och jag hoppas många går dit, och umgås och har kul, och  äter gott! Och förhoppningsvis får en liten resa i tid och rum av att prata minnen, eller diskutera händelser.
Själv jobbar jag i morgon, och nästa fredag, så jag dyker inte upp på ett par veckor där nere. I alla fall inte på pubkvällarna.

Men gillar man husmanskost, så kan man gå dit på fredagarna också, vid lunchtid, då det serveras hemlagad “riktig” mat till bra pris.
Nu på fredag (11/7) bjuds det på sjömansbiff, och i fredags som var kunde de som ville smörja kråset med paltbröd och fläsk. Vad det blir kommande fredagar vet jag inte, men vill man hålla lite koll i förväg, så kan man gå med i facebookgruppen Tågcafe.

Vill man gå på pubkväll, så ska man vara medlem. Har man varit med i föreningen tidigare, så man står med på medlemslistan, så är det bara att betala när man kommer, men om man är ny medlem, så bör man gå dit i förväg, och betala avgiften, för att allt ska gå rätt till.
Luncherna däremot behöver man inte vara medlem, för att äta.
Inte heller behöver man vara med, för att gå ned och ta en fika på tåget på dagtid.

This entry was posted in Blandat pladder, Vardagstips and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.