Stormar och rosa band

Igår drog stormen Simone in över Sydsverige.
Känns nästan underligt att sitta och titta på bilderna som tagits där, då det här inte alls blåst mer än vanligt.

Facebook har gjort att jag har många vänner i södra Sverige, och igår kväll tänkte jag en hel del på alla dem, och undrade hur de hade det i blåsvädret?

Igår kväll var det också cancergala på tv. Cancerfonden och Rosa Bandet står bakom, och i år hade man gjort om konceptet lite. Från att tidigare år, bara varit bröstcancergala, hade man i år arrangerat en gala för alla sorters cancer.

Jag kan inte låta bli att fundera på ifall det var ett taktiskt drag, för att inte få ett ras i statistiken?
Alltså att det skulle blivit mindre pengar i år, än i fjol…

Många har ju inte en aning, men fler och fler börjar nämligen inse att detta med rosa bandet, och cancerforskning  inte gynnar cancerpatienter i den utsträckning man skulle önska, utan istället bidrar till att läkemedelsbolaget Astra Zeneca helt enkelt tjänar en rejäl hacka. – Och de har faktiskt inget intresse av att folk ska bli friska… De lever ju på att människor är sjuka.

Tamoxifen, som är den vanligaste medicinen mot bröstcancer blev redan år 2000 klassad som en känd cancerogen av National Toxicology Program i USA. (Något det talas väldigt tyst om…)
Tamoxifen ökar förekomsten av livmoder, lever, mage, och kolorektal -cancer. Dessutom ökar Tamoxifen risken för stroke, blodproppar, ögonskada , klimakteriebesvär och depression.

Det låter såklart fint att patienter blir botade från sin bröstcancer, men hur roligt är det när man sedan får cancer på något annat ställe i kroppen, några år senare, för att man fått en medicin, som ger cancer?

Tillsammans mot cancer kallade man galan i år.
Det är något väldigt fint tycker jag! – Att man tillsammans kämpar mot en så otäck sjukdom.
Däremot gillar jag inte alls, att det finns en dold agenda, så det egentligen borde hetat Tillsammans för Astra Zeneca
Jag anser att det är att lura godtrogna människor, som vill göra gott för sina medmänniskor.

Om pengarna som samlas in istället skulle gå till oberoende cancerforskning, skulle jag ha tittat, och ringt för så mycket jag har råd med igår, men nu slog jag inte ens på tv-apparaten…

Det finns massor av  oberoende forskning, som inte kommer någonvart, eftersom det saknas pengar.
Problemet med denna forskning är att man funnit naturliga medel, som dödar cancer, och  dessa medel går inte att ta patent på. – Därmed kan man inte tjäna några pengar, och inte ett öre från sådana här galor, och insamlingar går till denna forskning, eftersom det är läkemedelsbolag som ligger bakom, och håvar åt sig stålarna.

Hampaolja, väteperoxid, bikarbonat, D-vitamin och kolloidalt silver är några av de saker som fått mängder av människor fria från cancer.
Men sådant förekommer såklart inte i vården, där bara patenterad medicin används. – Utom om en döende patient har prövat all skolmedicinsk behandling och själv vill pröva homeopatiska läkemedel.
Då är det okej, och vårdpersonal ska hjälpa till med medicineringen.

När man inte kan tjäna pengar på något mer, är det okej, om folk kan bli friska tydligen. – Och friska är det som sagt flera som blivit, med alternativa metoder… (Jag vet inte hur det är med alternativa medel, som inte är  klassade som homeopatmedel förstås, och kanske är det inte tillåtet med dessa i vården överhuvudtaget?)
Och några pengar till alternativa studier finns det inte. – Det hade jag önskat att pengarna från galan igår gått till!

http://annikadahlqvist.com/2012/10/12/botad-cancer-av-kolloidalt-silver/

http://www.collective-evolution.com/2013/08/23/20-medical-studies-that-prove-cannabis-can-cure-cancer/

http://www.frequencyrising.com/hydrogen_peroxide.htm

https://www.facebook.com/groups/297469260385851/permalink/381975308601912/

This entry was posted in Blandat pladder, Natur, Tankar och hälsa, Välgörenhet. Bookmark the permalink.

7 Responses to Stormar och rosa band

 1. Riktigt bra blogg!

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Emma och Julia, Ja, visst är det väl? 😀
  Här finns det mycket att läsa! 🙂

  [Reply]

 2. Svar: Nää, inte vi heller! Känns lite uttjatat tycker jag! Vad tycker du?

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Emma och Julia, Ja, Halloween var kul när man hade småbarn, och visst är det fint med pumporna, men…. – Det där har ju också blivit ett jippo, som mest är till för att affärerna ska tjäna pengar…

  [Reply]

 3. Kjersti says:

  Så sant, så sant! Det är alldeles förfärligt hur mycket de stora läkemedelsjättarna styr och ställer, och hur uppbunden sjukvården är. Det finns ingen som helst plats för alternativa och ”naturliga” behandlingar och preparat. Sorgligt!

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Kjersti, Sorgligt… – Och ganska läskigt tycker jag!

  [Reply]

 4. Sädesslag innehåller proteasinhibitorer Sädesslag innehåller proteasinhibitorer, det vill säga ämnen som motverkar olika proteinspjälkande enzymers aktivitet. Proteasinhibitorer förekommer inte bara i sädesslag utan i andra livsmedel från växtriket som exempelvis baljväxter, zucchini och potatis för att nämna några få.[86] Just sädesslag är känt för sina trypsininhibitorer, det vill säga en proteasinhibitor som motverkar enzymet trypsin vilket utsöndras via bukspottkörteln till tolvfingertarmen.[87] Det får till följd att proteiner inte bryts ner ordentligt. En typ av trypsininhibitorer, Bowman-Birk-inhibitorer är mer värmetåliga till skillnad från exempelvis Kunitz-inhibitor som förstörs vid upphettning.[88] Det har forskats i huruvida proteasinhibitorer har en cancertillväxthämmande roll som reducerar spridning av cancerceller.[89] Det betyder inte att sädesslag är botemedlet mot cancer eller att sädesslag ens skulle vara fördelaktigt vid cancer. Jag tror på det motsatta.

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.