Det här blev gott!
Och enkelt!
Stekte lite lax, som jag saltade lite, och hade på lite citronpeppar på, och kokade samtidigt pasta.
Sedan tog jag en annan stekpanna, och kokade på frysta grönsaker i lite vatten på botten.
Saltade, pepprade och hade på lite, lite vitlök.
När vattnet kokat bort, så hällde jag i en skvätt grädde, och slog i den färdigkokta pastan, och rörde om.
Laxen delades i mindre bitar, och blandades ned i pastaröran. – Klart!
Det här är tre-fyra portioner lax, och tre-fyra portioner pasta, och till det hade jag ca 3/4 dl grädde och drygt en halv påse Broccoli Mexicana (Men det går såklart bra med annan grönsaksblandning, även om den är något av en personlig favorit hos mig.)
Tack för tipset! Ska absolut provas.
[Reply]
Karin - admin Reply:
oktober 7th, 2013 at 07:11
@Lotta, Det blev jättegott!
Så gott, att Elin vill att jag snor ihop sånt där till henne också sen nån gång, fast det är broccoli i… 😀
[Reply]
Verkar vara en lätt rätt att göra. vi får väl hitta nått utan paprika frugan klarar inte det o sen pastan ja sån pasta går o äta men det är inte bra om man ska tänka på kalorier, kolhydrater 🙂 men ibland får man helt enkelt SK*** i sånt för det är gott 🙂
[Reply]
Karin - admin Reply:
oktober 7th, 2013 at 07:09
@Kenneth, Funkar såklart att göra med både vanlig pasta, fiberpasta, glutenfri pasta och LCHF-pasta, om man vill. 🙂 – Finns ju massor med varianter…
[Reply]