Jackpott

Ja, som  definitivt inte är någon storspelare, har  bestämt mig för att jag nog måste testa att satsa en slant i alla fall.

Jackpotten i Powerball är visst uppe i 1. 624 600 000 kr.
Ja, ni läste rätt! – Dryga 1,6 miljarder!

powerball

Egentligen är jag helt emot sådana här stora jackpottar, och tycker det vore bättre med fler “hanterbara” vinster istället.
1.600 miljonvinster vore bättre tycker jag, men ändå kan man ju inte motstå frestelsen att spela på en så sjuk vinstsumma…

Ni förstår väl om jag skulle vinna…. – Var skulle den där miljarden ta vägen med mig tro?  Skrattar
Risken finns väl att man hamnar på hispan i så fall…
Men jag hoppas såklart jag fortfarande skulle kunna tänka klart, och satsa på något som kunde komma till stor nytta i samhället.
Återskapa en riktigt levande bygd i mitt lilla Tärnsjö till exempel, med många aktiviteter för unga och gamla. Och bekosta utgrävningen i Gysingeforsen, som det talas om, för att vi ska slippa mygg, som varit ett gissel många år, även om jag knappt sett en endaste en i sommar.
Ja, såna saker…
Dra en ny järnväg mellan Gävle och Heby, ungefär så som det var förr i tiden, för tåg, det är bra grejer det! – Om de går i tid alltså… Blinkar

Självklart skulle  jag också satsa massor med pengar på mig och min familj, men det känns som om det kanske räcker med sisådär 24 miljoner till det. – Och då finns det ju fortfarande 1,6 miljarder kvar till att göra annat för. Skrattar
En hel del av det borde man såklart också kunna förvänta sig en viss avkastning på, så om någon tycker det verkar fjuttigt att bara behålla 24 mille, så är väl det liksom bara en grundplåt, om man säger så… Skrattar

Herregud!!! – Det här är ju så snurriga siffror, att man blir yr, bara man tänker på det…

Trots att jag spelat så lite på nätet, så verkar jag ju ha turen med mig… – Det har vi ju sett förr, när jag vann två pottor på Bingospel. Ler

Först för bonuspengar…..

vinst1vinst1b
Men eftersom jag inte satt in egna pengar, så gick ju inte de att ta ut…
Men då spelade jag, och spelade, och spelade, för den där vinsten, och plopp…
Då vann jag en pott till minsann. Ler

Så vem vet…? – Om jag satsar en slant på det där multilotto, så kanske det skräller till och blir, inte bara en potta, utan ett helt jäkla palats till badrum, om ni förstår min humor…?

Den här gången skulle det garanterat bli en måndans också. – I alla fall om det är fullmåne när jag vinner…. – Det blev det ju inte senast (Det där med måndansande, det kan ni läsa om, ifall ni klickar på bilderna ovan, ifall ni undrar.  Blinkar )

“Du skulle tro jag var galen,
om du kunde se mig nu.
Men vad gör det mig?
Jag kan inte låta bli.”


This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.