Känn dig blåst!

På senare tid har jag insett hur jävla lurad jag har blivit hela livet.

Men jag är i gott sällskap! – Du är säkert lika blåst som jag!

Många har svårt att ta till sig nya rön, och säger att det bara är dumheter.

Det är de personerna som är så stolta att de inte vill medge att de blivit lurade de också.- För det har de!

Alla kanske inte har gått på allting vi blivit itutade under vår uppväxt, men jag vågar påstå att alla har blivit lurade av något. – Och de flesta av oss har blivit rejält blåsta… Gång på gång…

Så varför så svårt att erkänna att man kanske hade fel? – Vi sitter ju alla i samma båt.

Det är ju snarare ett bevis på att vi varit läraktiga elever i skolan, och lydiga medborgare om vi blivit sådär riktigt rejält blåsta…

Det är ju nästan så man borde vara stolt över att ha gått på allting, för det var precis så det var tänkt att vara nämligen.

Många lever kanske kvar i det där att man inte ska sätta sig upp mot överheter också, och det kanske är därför man inte vågar erkänna…?

Under min levnad har jag till exempel fått lära mig att margarin är mycket nyttigare än smör. – Men nu har förnuftet kommit ikapp, och man har klurat ut att det bara var oljeindustrin, som behövde göra sig av med restprodukter, och därför skapade ryktet om att smör var farligt. – För att få sälja sina produkter.

Kokosfett var inte alls bra när jag var liten, men i veckan köpte jag en burk för nästan tvåhundra spänn, för att det är så hälsobringande… (Ja, nu var det en oraffinerad produkt, och därför är den dyrare. – Var nu logiken finns i det? Men den är nyttigare, och det är väl hälsoaspekten som gör att en rå produkt är billigare än en raffinerad av samma sorts råvara förstås.  För nuförtiden har vi börjat öppna ögonen för vad som är nyttigt, och betalar gärna lite mer för det. Observera också att det kokosfett man köper i foliepaket i livsmedelsbutiken är lika farligt som förr. – Det är härdat kokosfett, och inga härdade fetter är hälsosamma! )

Vaccin har man ju lurat i oss i så många år, att det är bra, men det har jag ju skrivit så mycket om tidigare, att jag inte går in närmare på det igen. – Jag kan bara konstatera att det är en av de mest gigantiska blåsningar vi har gått på, nästan allihop…

Nu har jag förstått att vi också är lurade att använda nervgift på tänderna.

Fluor är en väldigt giftig gas, som började användas av nazisterna, i form av natriumfluorid. – Samma form, som används i tandkräm, och munskölj.

Dels fluorerade man dricksvattnet, för att hålla fångarna pacificerade och mottagliga för extern kontroll och för att inte göra uppror. De blev emotionellt förlamade.

Dels användes det i gasen Zyklon B, som användes i gaskamrarna. (Det är även den viktiga beståndsdelen i nervgasen Sarin, som användes i tunnelbaneattentatet i Japan bl a.)

Natriumfluorid är en restprodukt från framställning av aluminium bl a, och fabrikerna hade problem med att göra sig av med det, tills man alltså kom på den briljanta idén att påstå att det var ofarligt, och dessutom bra för tänderna.

En idé som ursprungligen härstammar från en liten stad i USA där alla invånarna hade väldigt bra tänder.

Man fann då att dricksvattnet där innehöll en hög halt av fluor – det var bara det att det var kalciumfluor – ett organiskt ämne som finns naturligt i naturen. (Och där fluoret är mycket fast bundet till kalciumet, till skillnad från bindningen till natrium, där fluoret är mer lättflyktigt.) Att detta skulle vara orsaken till den bra tandhälsan hos befolkningen blev dock aldrig säkerställt. Själv tror jag nu mer på att det var just kalket, som gjorde deras tänder starkare.

Natriumfluorid har mängder av användningsområden, förutom att blandas i tandkräm och munskölj… – Här är en reklambild från ett företag i Kina, med förslag på olika saker det fungerar bra till:

fluor

Natriumfluorid är också en viktig beståndsdel i “lyckopillret” Prozac.

Det gör ju att man blir avtrubbad, och inte känner att man mår dåligt…

Fluor binder sig gärna till kalcium, och det gör att våra skelett och tänder urkalkas av fluor. Vi blir alltså bensköra av det, och dessutom orsakar alltså detta ämne, som ska vara så bra för tandhälsan, att våra tänder försvagas inifrån.

Fluor kan ge skador på tänderna. – En åkomma som kallas fluoros, och som det talas tyst om i tandläkarkretsar…

Tänderna blir nämligen inte så vackra…

Så här kan mild fluoros se ut:

Fler bilder på fluorskadade tänder finns här: http://art-bin.com/art/sallstrom_b.html

Vi går också lätt upp i vikt av fluor, eftersom redan små mängder påverkar ämnesomsättningen.

En studie vid Harvard 2006 kopplade ihop fluor med ”osteosarcome” en elakartad form av bencancer.

Ja, så där kan vi fortsätta, men jag tror att budskapet har gått fram ändå nu va?

Fluor kanske inte är så hälsosamt…?

En annan “vetenskap” som vi blivit itutade är att silver är så giftigt, och farligt för oss.

Det måste nog vara en idé som kommer från de som tjänar på att vi tror att det är så. – Läkemedelsindustrin.

Tittar man på olika ämnens toxicitet, så finner man snart att det inte alls är så farligt. (Nu pratar jag alltså om rent silver, och inte olika silversalter, som t ex silvernitrat, som är giftiga.)

Tittar man på produktblad från Boliden t ex, så kan man se att zink, som är ett livsviktigt mineral, är toxiskt vid 2000 mg/kg kroppsvikt i råtta, och silver ligger på samma värde. – Och det är en hejdundrande hög dos man måste få i sig, för att komma upp i de värdena…

Järn, som är en annan livsviktig metall, är mycket lättare att bli förgiftad av.

Jag inbillar mig att vi skulle ha mycket friskare och starkare tänder, om vi satte i oss calcium, och istället för fluor använde kolloidalt silver som munskölj, eftersom det dödar bakterier, men alltså är väldigt ogiftigt i jämförelse. (Dock med en liten varningsflagg, ifall du har amalgamfyllningar. Eftersom metallerna reagerar med varandra, så är jag skeptisk till hur bra det är att använda silver då… – Ta bort lagningarna först! Amalgam är också en sådan där grej, som vi blev pålurade, och alla berättade hur ofarligt det var… )

Lyssnar på reklam, och funderar på frågan som ställs. – Har du fluxat idag?

Och jag bara….  Nej tack! – Flussmedel använder jag hädanefter bara om jag ska löda något.

Idag vill jag kunna tänka själv, och inte bara bli lurad hela tiden, så jag hoppar över att hälla i mig nervgift.

Läs mer om fluor och silver:

lege.net, sourze.se, zarahssida, mynewsdesk, kmr.nu, kvicksilver.org, madeleinemarcus, darthmouth.edu,

This entry was posted in Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

7 Responses to Känn dig blåst!

 1. Patrik says:

  Finns många områden att bli lurad på och visst har man gått på en del innan man kommit på att man blivit lurad. Såg någon reklamsnutt igår för ett välkänt margarin som var bra för hjärtat, innehöll både omega 3 och 6… Men om sanningen ska fram så är det väl obalansen mellan omega 3 och 6 som är skadligt för hälsan, vi får ju vanligtvis i oss alldeles för mycket omega 6 (som är inflamatoriskt) och för lite omega 3 ( som är antiinflamatorisk).

  Tänkte på en grej till när du skriver om fluor… och det är klor som finns i det mesta av kommunalt dricksvatten. Klor användes som kemiskt stridsmedel under första världskriget….. dessutom fungerar det som ett syntetiskt östrogen i kroppen. Nyttigt?

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, Klor är ju också skitfarligt! – Men skillnaden tror jag är att de flesta nog vet om det i alla fall.
  För få som protesterar mot att det används i dricksvatten bara, men vi är ju lite flata i den här landet…
  Här kloreras i alla fall inte vattnet längre, men jag minns att det gjorde det en tid på 70-talet.
  Ibland på sommaren kunde man känna klordoften när man spolade i kranen.
  Sedan bytte man ut stora delar av vattenledningsnätet, och så behövdes det inte kloreras mera. (Jag har i alla fall för mig att det var av den anledningen…)

  [Reply]

 2. Ja vad ska man säga, En del av dessa länkar säger att Månladningen inte hände ? att Det var något Mystiskt ombord Estonia och att Bush låg bakom Attentatet i World Trade Center, ???

  [Reply]

 3. Kenneth says:

  ja undrar faktiskt om det inte är så att de flesta dagar innehåller en liten blåsning 🙂

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Kenneth, Alla dagar är fulla av blåsningar.
  Men nu börjar vi komma så pass långt att vi kanske avslöjar en bluff om dagen i alla fall. – Och det är stort!

  [Reply]

 4. Bibbi says:

  Nu har jag läst ikapp lite du skriver så underhållande och är dessutom en förträfflig fotograf 🙂
  Tack för att du hälsade på hos mig och lämnade en hälsning 🙂
  Ha det bäst hälsar Bibbi

  [Reply]

 5. Pingback: Inget mer fluor för mig (oss) inte | Charlotte "Glitzy" Josefsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.