Man kan bli blåst, och så kan man bli blåst…

Jag känner mig blåst!
Ja, lite blåst, som i blond, virrig, blåögd och allmänt borta, men mest blåst som i “Borta med vinden”. – Och då menar jag inte filmen.
Nej, när det blåser som det gör ute nu, så blir det liksom bara tomt i skallen.
Som om allt man har där inne bara blåser bort det med. – Ja, och då blir man förstås lite blåst på det andra viset också…
Det kanske märks nu, för jag känner redan att jag börjar tappa tråden. Blinkar

Lite blåst har jag allt blivit i matbutiken några gånger också.
Som det att jag köpt “grädde” från t ex ICA eller COOP som inte bara är grädde, utan också en massa tillsatsämnen.
Jag, i min enfald trodde inte man fick kalla det grädde, om det inte var just (barra) det, men oj, så fel jag hade!
Det är en massa skit nedpulat i de där “egna” gräddpaketen, och jag kommer hädanefter att bara köpa äkta grädde, från “de riktiga” mejerierna.

Nu läser jag att balsamvinäger minsann inte alltid är balsamvinäger det heller…
Det kan vara färgad rödvinsvinäger med lite tillsatser bara…

Bilden är norpad från Matfuskets sida på Facebook (Fasen, vad jag har börjat låna bilder på nätet helt plötsligt, jag som brukat vara så ordentlig med att fråga först, och ta sedan. – Men jag tror inte de blir ledsna…. Ännu gladare blir de nog om du gillar deras sida du också! Det kan du göra HÄR.)

Jo då…. Jag har en (eller kanske till och med två?) gång(er?) köpt Zetas Balsamico, så jag är blåst även där…
Det sjukaste är att jag till och med tyckte den var god…
Sådant kanske man inte ska erkänna, men så var det…. – Men nu blir det inte mer av deras Balsamico här inte…

Det räcker med blåsvädret ute tycker jag. – Jag vill inte bli mer blåst än så…

En gång deklarerade min dotter tydligt för en kompis, att hemma hos oss lagar vi mat från grunden. – Men hon berättade inte att vi kanske mest gjorde det av skräp… (Vilket jag alltså inte hade en aning om då…)  -Och dessutom lurades hon lite, för här förekommer ganska ofta halvfabrikat av olika de slag, och ibland även färdiglagat. (Hur mycket skit det är i den maten vill jag inte ens veta…
Ibland är det så skönt att vara lat, och i det fallet så vet jag ju från början att det bara är skräp.
Då blir jag i alla fall inte blåst. – Bara lite “matförgiftad”…
Vad som är värst vet jag inte…?
Men det känns onekligen bättre att veta om ifall det är skit man äter, ifall man väljer att göra det…

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

5 Responses to Man kan bli blåst, och så kan man bli blåst…

 1. bra att du sprider,

  [Reply]

 2. Bibbi says:

  Tack Karin för all nyttig information du delat med dig till mig om min SLE. Har verkligen gjort nytta med D-vitamin och K2. Tar även c-vitamin och aloeverajuice och snacka om skillnad. Nu måste jag bara bli av med kortisonet. Kan doktor Karin ge mig råd hur jag gör det utan att blanda in en massa läkare kanske???
  Kram på dig visa kvinna 🙂

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Bibbi, Ååååh!!!Jag blir så lycklig så jag sitter här och ryser nu. 🙂
  Vad helt fantastiskt underbart!!! 🙂
  Det där med kortisonet vågar jag inte riktigt på mig att ge tips om,men kanske kollodalt silver kan ersätta det? I kombination med MSM minskar det ju inflammationer i kroppen, så det låter ju vettigt…
  Men det vill jag inte att du testar bara på min inrådan, för där känner jag mig ute på djupt vatten.
  Men jag kan tipsa dig om att gå med i de här grupperna på Facebook: https://www.facebook.com/groups/216714951677538/

  https://www.facebook.com/groups/278729808902268/

  Där diskuteras allt möjligt gällande kosttillskott, och du kan säkert få tips om hur du ska göra. Jag misstänker att det krävs mer än bara silver och MSM nämligen.
  T ex något som rensar kroppen, och samtidigt något som fångar upp skiten som lossnar när det kommer till magen. (Som att jag äter B3 som är starkt avgiftande, samtidigt som jag äter alger, som fångar upp det. Ännu bättre än alger ska visst zeolit vara, men det har jag inte provat. – Det kostar ju en slant att rensa kroppen, och stärka den med en massa tillskott, så jag har inte haft råd än… Säkert behöver även du basa din kropp med hjälp av t ex kalk också, för försurning är ett skit för att kroppen ska fungera normalt, och är sådant som gör att inflammationer får fäste lättare. Det är ju en hel vetenskap det där, och jag är ju inte utbildad… 😀 )
  Tänk bara på att även i grupperna är det bara lekmän som svarar, så invänta flera svar, och använd ditt eget sunda förnuft och magkänsla innan du bara kör på med något tips du får. 🙂 Det gäller även de tips jag ger dig såklart, men de känns som så harmlösa, att de knappast är farliga att prova. 🙂
  Att sätta ut mediciner är ju lite mer komplicerat… 😉
  Kram på dig, och fortsatt förbättring önskar jg dig! – Det var verkligen en härlig start på dagen, att läsa din kommentar! <3

  [Reply]

 3. Kenneth says:

  ja vi har nog inte så stor kunskap om vad vi egentligen stoppar i oss 🙂

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Kenneth, Nej, det är mycket skit som vi inte vet om…
  Läste du Bibbis kommentar förresten? Känns som om det kan vara relevant för er…
  Trevlig helg!

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *