Lite POWER

Jag behöver lite power nu jag…. Det har varit lite hängigt här, med ont i kroppen, och så…
Skyllde ju på vädret i helgen, men värken gick inte över när snöandet slutade, och igår vaknade jag dessutom med feber.
38.0 stod det på displayen på febertermometern jag stoppade i munnen, precis när jag klivit upp ur sängen.

Men att hålla på och leta på telefonnummer, och ringa kors och tvärs, och fixa och trixa för att sjukskriva mig, kändes jobbigare än att åka till jobbet, så jag petade i mig ett par Treo, och åkte iväg.
Kände jag att jag inte orkade så visste jag att jag skulle kunna åka hem efter tre timmar, då jag skulle kunna bli avbytt.

Det blev dock lite bättre ju längre dagen gick,  men jag bytte ändå bort den här arbetsdagen, (idag alltså) mot en ledig dag längre fram. Det passade alla bäst, och då kunde jag vila idag, och bara gå på ett möte i förmiddags, och sedan åka hem till sängen igen.

Nu har jag börjat förstå att det inte hade med vädret att göra, och inte heller tror jag att jag är sjuk egentligen. Jag Herxar nog…

Nu tror jag hon fick hjälp av någon av katterna att skriva, kanske ni tänker nu?
Men nej hörni… Det stavas så där, och heter egentligen Jarisch-Herxheimer reaktion.
Det handlar om vad som händer i kroppen då den avgiftas, eller bakterier dör.
Jag har nämligen hållit på med detox en tid, och i fredags tog jag en dunderdos med olika avgiftande ämnen.

Trodde nog att det mesta av gifter och skit lämnat min kropp redan, eftersom jag har hållit på ett bra tag nu, men tydligen inte… – Jag är visst fortfarande full med skit… Skrattar

Idag tog jag också en tablett stark B3-vitamin, och kände direkt att körtlarna i halsen började kännas av, så nog hänger det ihop allt… (Hög dos av B3 är väldigt bra för avgiftning nämligen, och används t ex ibland vid akuta förgiftningar, tillsammans med kolsuspension, och vid avgiftning av alkoholister och narkomaner.) I fredags tog jag tre tabletter…

Skulle vilja fortsätta köra på med avgiftningen på högfart egentligen, men nu ska jag jobba resten av veckan, så jag får väl dra ned på doserna, så jag orkar…
För nu är det onekligen lite tungt, och ömt.

Jag laddar med att vila, och få lite annan kraft, i form av ljudboken, som är en fortsättning på The Secret. – The Power.

Den här är på engelska, och läses av författaren själv. – Rhonda Byrne.

Tycker du livet är orättvist? Händer det bara en massa negativt i ditt liv?
behöver du verkligen lära dig den här tekniken, för när man vet hur det fungerar, och lever efter det, så ändras faktiskt hela livet.
Jag börjar bli rätt bra på det här, och kan skriva under på att det är precis så här det fungerar!

 

Något Beatles uppenbarligen förstod redan på 60-talet…

Love, love, love, love, love, love, love, love, love.
There’s nothing you can do that can’t be done.
Nothing you can sing that can’t be sung.
Nothing you can say but you can learn how to play the game
It’s easy.
There’s nothing you can make that can’t be made.
No one you can save that can’t be saved.
Nothing you can do but you can learn how to be you
in time – It’s easy.

All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love, love is all you need.
Love, love, love, love, love, love, love, love, love.
All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love, love is all you need.
There’s nothing you can know that isn’t known.
Nothing you can see that isn’t shown.
Nowhere you can be that isn’t where you’re meant to be.
It’s easy.
All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love, love is all you need.
All you need is love (all together now)
All you need is love (everybody)
All you need is love, love, love is all you need.

 

alskamer

This entry was posted in Healing, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

3 Responses to Lite POWER

 1. Svorskan says:

  Helt klart intressant. Detta fick mig att tänka på de skoven jag har haft några ggr per år de senaste åren. Även om jag inte hade sanerat än när de började, så hade jag lagt om kosten och levde sundare än innan. Skoven kanske är/var positiva. Det kanske var som kroppen gjorde sig av med skit. Först var jag utbränd och mådde otroligt dåligt i ca 5 år och det var när jag började må bättre igen som skoven dök upp. Så som jag mådde i går efter fem dagar med Zeolit påminde mig mycket om skoven, men nu kunde jag ta det bättre rent mentalt och se något positivt i det hela och inte bli nerslagen och livrädd för att bli sjuk igen. Hoppas du snart kan fortsätta din detox-kur! Kram.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Svorskan, Ja, det var säkert så att du fick såna reaktioner pga rensningen i kroppen.
  Man rensar ju på så många sätt, och jag skulle önska att Ruth läste den där sidan jag länkar till (Eller någon annan om herxheimer) för att förstå att man inte ”slipper undan” avgiftningskurer i vardagen heller. – De kommer hela tiden, så fort man gör något som är nyttigt. 😀
  För många människor räcker det ju med dessa vardagliga städningar, som motion, bastu, avslappning eller ett varmt bad. – Men vi som är lite ”giftiga” behöver mera… 😀
  Herregud, vi kan ju inte bara springa, meditera och ligga i badet hela livet heller… 😉 (Och det är omöjligt att inte städa också. – Man kan ju inte låta bli att slappna av ibland, eller äta nyttiga saker, eller bada emellanåt…)
  Jag kör ju på på lågfart hela tiden, men på torsdag tänker jag gasa på och köra över nästa helg, för då har jag inte tänkt jobba.
  Sedan kanske det börjar bli färdigstädat för den här gången. – Så får man städa igen sedan om några månader eller så, när det sipprat fram mer skit ur vrårna, där man inte riktigt kommer åt trots alla fina städredskap. 😀

  [Reply]

  Svorskan Reply:

  Ja, själv tänker jag ta olika saker från gång till gång. Det finns ju så mycket att välja mellan och vem vet vad som är mest effektivt? Jag tror på variation. @Karin – admin,

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.