Tourn – För en massa kul att testa eller lotta ut i bloggen

Jag är med i Tourn, och har varit det sedan det var nästan nytt, och inte fanns så många företag som sponsrade. – Men nu är de många fler, och det ökar hela tiden.

Vad är då Tourn, kanske du frågar dig?
Jo, det är en sida dit företag som är intresserade av att få ut information om sina produkter kan vända sig, för att komma i kontakt med bloggare. (Och tvärtom då förstås…)
Bloggare som alltså skriver och recenserar deras produkter, eller helt enkelt får produkter, att lotta ut till bloggens läsare.

Toppen för den som har en blogg, då tävlingar ofta drar till sig nya läsare, och ännu mera toppen för företagen, som får ut information om sina produkter på ett billigt och bra sätt.

Har du en blogg, så tycker jag absolut du ska anmäla dig, och sedan hålla lite koll på alla de kampanjer som dyker upp på sidan.
Det kan vara allt från datorer till doftljus. Ja, nästan vad som helst faktiskt!
Armband, skor, kläder, teknikprylar, presentkort, upplevelser, belysning, brandsläckare, leksaker, babyprylar, för att bara nämna några exempel.

Visst kan man som bloggare själv ta kontakt med företag man skulle vilja ha ett samarbete med, men det är mycket jobb, och ofta får man nobben, om man inte är en riktigt stor bloggare.
För det är ju så också, att de stora företagen, (som man kommer att tänka på som bloggare) redan har ett stort kontaktnät, och inte behöver “komma ut” på samma sätt som en liten, kanske nystartad firma.

Då är Tourn verkligen ett toppensätt att sammanföra dessa två. – Bloggaren, och företaget.
Företagen kan enkelt hitta oss som bloggar, och välja bland bloggar som de tycker passar in för deras produkt. – Och vi som bloggar får chansen att testa lite nya saker, eller ordna skojiga tävlingar i bloggen, och på så sätt locka nya besökare.
Det är helt enkelt en win-win-situation!

Bloggar du, så anmäl dig nu! – HÄR
Du som har ett företag, som behöver växa klickar förstås också på länken! Ler
Det här är toppen!

This entry was posted in Datortips, Okategoriserade. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tourn – För en massa kul att testa eller lotta ut i bloggen

  1. Kenneth says:

    med där men inte fått nått tillfälle o ha en tävlig än

    [Reply]

  2. Hörni says:

    Tredje gången idag jag läser om det nu. Det verkar bra, jag ska fundera på om jag vill eller inte.

    [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.