Hälsa, vetenskap, autism och godsaker

Har fastnat i diskussioner om amalgam, vitaminer, magneter, negativa joner och allt möjligt annat som har med ohälsa och hälsa att göra, och har dessutom snubblat över något helt fantastiskt inne på ett forum, där jag är med…
Ett sidospår till de diskussioner jag är inblandad i just nu kan man kanske säga, då autism ju är en av de skador vi ofta diskuterar, både då det gäller amalgam och vaccin.

För många år sedan pratade min sierska om barn med diagnoser som innefattar olika bokstavskombinationer, och autism. – Läs ett inlägg, jag skrivit om det tidigare HÄR.
Nu ökar hela tiden förståelsen, för hur saker och ting hänger ihop i universum, även om alla inte är uppdaterade än, och man förstår att det kanske inte är så konstigt, som man tyckte för bara några år sedan, när man pratar om att själar kommer hit från en annan galax. (Ja, jag vet att det är lite överkurs för de flesta, men många, väldigt många blir mer och mer intresserade, och sätter sig in i hur det hänger ihop.) Vetenskapen håller också på att komma ikapp, och kan förklara mycket som verkade som trolleri och hokus pokus för ett tiotal år sedan. (Och fortfarande gör det för väldigt många människor. – Det kommer att ta ett tag innan läroböckerna i narturvetenskap skrivits om, och de nya rönen nått ut bland alla…)

Men titta på den här filmen! – Det är helt fantastiskt, och jag satt här med tårar i ögonen, och ståpäls på hela kroppen medan jag såg den.
Den är inte så lång, så ta dig tid att titta, och förstå att de, som verkar så konstiga, i själva verket är väldigt lika oss andra. – Bara fångar i en kropp de inte klarar av att styra, och med massor av intryck att ta in hela tiden. – Och kanske med en något högre intelligens…

 

Visst är det väl helt fantastiskt?

Nu ska jag titta på mer filmer med Carly. Till exempel den här:

 

Här är länken till Carlys profil på YouTube: http://www.youtube.com/user/CarlyFleischmann/videos?view=0

Påsken har så här långt i övrigt också bjudit på vackert väder, datorfixande, telefonprat, lite städning,  några besök, lite healing, testande av en makalös liten manick med negativa joner, som ska hjälpa mot allergi (Och även är bra mot en massa, massa annat. – Kommer inlägg om det senare.)  och så en massa godsaker…
Gravad lax, sill, ägg, köttbullar, prinskorv och lite annat mumsigt.
Och det gottigaste av allt! En helt sagolik tårta, som blev resultatet av ett teamwork mellan mig och Elin.
Jag kokade jordgubbssylt, och bakade den mest fantastiska tårtbotten jag någonsin åstadkommit, och Elin fyllde och garnerade.

2013-03-29 16.41.15

2013-03-29 16.46.02

Den färska sylten och lite grädde i det undre lagret, och nutella i det övre.
Helt sagolikt!!!

Godis i påskäggen har vi dock hoppat över i år. – Det är godare med mat och tårta! Blinkar

 

This entry was posted in Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hälsa, vetenskap, autism och godsaker

 1. matts says:

  den tårtan ser ut att vara upp piggande om nogot,
  själv choklad doppade vi våra jordgubbar

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @matts, Den tårtan…..
  Ja, den tårtan skulle vi nog nästan kunna få nobelpris för, om det utdelades sådana i tårtbak. 😉

  [Reply]

 2. Lotta says:

  Mina tårar stannade inte i ögonen utan svämmade över. Fantastiskt!!!
  Beträffande tårtorna så kan jag bara hålla med om att dom är sagolika! 🙂

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.