Blir det en kung då..?

Om man pussar en groda, så kan den ju förvandlas till en prins har jag hört.
Jag har aldrig provat själv, så jag vet ju inte…
Nu har jag helt plötsligt blivit ägare till en padda, och undrar vad som händer om man pussar på den?

2013-03-22 18.45.48

Den känns liksom betydligt mer kyssvänligt än en slemmig groda, och kanske blir det en kung om man pussar på den då?  – Eller har jag fattat fel på något vis? Blinkar

Tjohoo!!!
Nu vet jag vad jag ska göra i kväll!
Även om jag inte tänker sitta och slabba på den, så måste jag väl försöka fnula ut hur den fungerar. – För även om det inte blir någon kung av den, så ska vi ju leva i ett förhållande den där och jag, och då är det ju bra om man begriper sig på varandra. Blinkar

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

6 Responses to Blir det en kung då..?

 1. Hörni says:

  Vad kul, grattis till din nya padda. 🙂

  [Reply]

 2. Så kul,Vi fick 6 st till skolan ska ingå i undervisningen och ersätta/kompletera böcker i viss mån och det var upp till mig att lära mig dom ! men upptäckte att barnen redan kunde allt, dom fick lära mig

  [Reply]

 3. Patrik says:

  Grattis till Paddan 🙂 Gissar att den inte är så svår att förstå sig på…

  Har för mig det fanns en app/ett spel till iPhone förut där man skulle slicka rent tallrikar på skärmen. Det lär väl vara ganska nära till att kyssa en padda…

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, Den är inte svår att hitta bland appar och att ladda ned nya, men igår när jag låg i sängen och tittade på en film i den, insåg jag att jag inte vet hur man höjer och sänker ljudet… 😀
  I appen jag tittade på filmen så fanns inget ljudreglage, men som tur var så var ju ljudet lagom inställt från början, så jag behövde inte fundera mer just då.
  Ska ta en liten kurs med dotera, när fler små ”problem” dykt upp, så får hon lära mig.
  Hon kom och swishade till på något vis, så jag fick ljusare skärm, men jag hann ju inte se hur hon gjorde. – Säkert fanns där också inställningar för ljudet på samma ställe. 🙂
  Om man ska behöva backa till startskärmen, och öppna inställningar varje gång så tycker jag det är lite osmidigt… – Men det gick så snabbt när hon gjorde det, så jag antar att det finns någon genväg. 🙂
  Den där slicka-appen tror jag att jag hoppar över…. – Jag är ju faktiskt inte så intresserad av att få en kung om jag ska vara ärlig. 😉

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, He, he, he…. Om man stoppar in paddan åt rätt hålll i fodralet, så kommer man åt ljudreglaget som tydligen sitter på sidan… 😀
  Det lyckades jag klura ut utan hjälp av dottern. 😉
  Tur! – Annars hade hon väl skrattat ihjäl sig åt mig. 😀

  [Reply]

 4. Patrik says:

  Ja, det är nog lättare om man har paddan åt rätt håll 🙂

  Beror kanske på App, men det brukar även gå att nå ett volymreglage när man tittar på film om man petar till lite på skärmen så reglagen dyker upp. Högst upp brukar det vara ett reglage där man flyttar sig efter tidslinjen i filmen, under play/paus kan det finnas ett reglage som man drar i för att ändra ljudet.

  Knappen på framsidan (som man kan trycka på) ett tryck tar en till hemskärmen, men det har du säkert redan räknat ut. Dubbeltryck(klick) öppnar upp en lite meny i nederkant på skärmen där aktiva program finns, så där hittar man oftast de program man nyss kört om man ska växla snabbt mellan program.

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.