Hej vad det går undan!

Undrar hur jag reagerat om jag varit bilförsäljare?
Hade jag inte dött, så hade jag väl ändå garanterat skitit på mig… Skrattar
Här går det undan nämligen… – När Pepsi har anlitat Nascarföraren Jeff Gordon för en liten riggad provtur i en Camaro.

Hahahaaa!!! Det här är kul!

This entry was posted in Humor. Bookmark the permalink.

9 Responses to Hej vad det går undan!

 1. Patrik says:

  Ganska känslig bilhandlare 🙂

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, Tycker du? 😉
  Ha, ha, ha!!! Jag hade nog tuppat av jag…

  [Reply]

 2. Bibbi says:

  Jag dööööör… Hahahahahahahahahaha. Hade INTE velat åka med.

  [Reply]

 3. Hörni says:

  Hahaha, fy sjutton vad rädd jag hade varit!

  Sv: Tack snälla Karin! Jag har faktiskt redan beställt koll.silver och även salva (och msm för allergins skull, som jag redan har fått hem och börjat ge). Vi tänker som så att vi kanske inte är säkra på hur bra det är (har ingen egen erfarenhet av det och har inte läst mycket om det förut heller) men det skadar absolut inte att prova (samtidigt som hon får antibiotika till att börja med) eftersom det är ofarligt.
  Salvan kan vi smörja mungiporna med, där hon har sår med bakterieangrepp.
  Den där länken har jag läst mycket av, jättebra information!
  Det är antagligen allergins fel i grunden att hon har problem med örat, men extrem otur att hon fått just den här bakterien.
  Kompisen Flisan har den också, i mungiporna.

  [Reply]

 4. Jag har ju absolut blivit hjälpt av silvret, och det är definitivt bra på ”vanliga” sår. Det har vi sett här hemma.
  Hoppas det stämmer att det även hjälper mot multiresistenta bakterier, så vovvarna blir friska! – Men så skönt att de ändå mår så bra! Det är ju alltid en bra grund när man ska börja ”slåss” mot bakterier. 🙂
  Penicillin OCH kolloidalt silver i kombination tror jag absolut kommer att hjälpa! 🙂

  [Reply]

 5. Hörni says:

  Åh vad bra! Jag har beställt från den sidan du rekommenderade. Det är hos dig jag läst om kollodialt silver från början, så tack för det!
  Det är inte mrsa de har utan pseudomonas aeruginosa. Det kanske är fel att säga att den är multiresistent, jag vet inte, men veterinären säger att den är resistent mot de flesta antibiotika och väldigt svårbehandlad.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Hörni, Spelar ingen roll att det inte är MRSA. Är bakterien resistent mot de flesta antibiotika, så är den multiresistent. Men jag läste någon annanstans om någon annan multiresistent bakterie som silvret också tog, så det funkar nog på alla. Gäller bara att behandla så ofta att silvret hela tiden når åt bakterierna. Penicillin stannar ju i kroppen, medan silverjonerna passerar snabbt genom systemet i kroppen, och sedan kissas ut direkt. Därför behöver man, för att det ska fungera optimalt vid oralt intag, skvätta i en liten dos silver varje timme, och det är ju lite jobbigt…
  Funkar nog allra bäst som lokalbehandling av yttre skador, där man kan komma åt att sätta en kompress, eller sätta på salvan, så det verkar hela tiden. Alternativt spraya eller badda några gånger om dagen, så det finns silver vid skadan hela tiden.
  High Tech är klart billigast på silver i alla fall, och har ju kanonbra pris på MSM också, så jag rekommenderar alltid dem till folk nuförtiden.
  Tipsa gärna veterinären om silver också. Många veterinärer använder det, och verkar vara ganska insatta i vilken nytta det kan göra, men inte alla såklart. Har läst mycket om hur de använder det vid sårbehandling på hästar t ex, med förbluffande bra resultat.
  Silver har ju använts i medicinskt syfte i tusentals år, men när penicillinet kom, så föll det i glömska.
  Kanske dags att börja använda det nu igen, då bakterier blir resistenta mot svamparna…
  De som är motståndare till silver talar mycket om att det skulle bli resistens mot silvret också, men det har jag lite svårt att tro…- Då borde de väl redan vara resistenta, eftersom det som sagt använts så länge, och finns lite överallt, både i smycken, pengar,(hm… nåja fanns i pengar borde det kanske stå…) och allt möjligt annat runt oss människor hela tiden. I Indien till exempel använder man mycket silver som dekoration på mat, och har gjort så sedan urminnes tider, och inte är bakterierna mer resistenta där än här inte…
  Giftig tungmetall säger en del också, och tungmetall är det ju, precis som zink och koppar t ex, som vi ju också behöver i kosten, och det är inte ett dugg toxiskt. Det är faktiskt mindre giftigt än vatten.
  Enda gången som jag kan komma på att man bör använda det med försiktighet är om man har amalgamlagningar, eftersom det såklart reagerar med kvicksilvret, och de andra metallerna i lagningarna, och ger lite oral galvanism. Men förmodligen ger det mer gaser från lagningarna att dricka varmt kaffe, än att klunka i sig lite silver då och då…

  [Reply]

 6. Kenneth says:

  jag hade nog dött 🙂

  [Reply]

 7. Bibbi says:

  Går min kvällsrunda och önskar dig en härlig helg!
  Tack för att du delar med dig av dina fantastiska kunskaper 🙂
  Kram från Bibbi

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.