Under och mirakler

Det finns saker man kanske inte borde berätta….
Det blir lätt att folk skakar på huvudet och säger “KO-KO” åt en.
Men ni får kokoa hur mycket ni vill, för nu måste jag bara berätta!
(Förresten har ni säkert kokoat förr åt mig också, men det bjuder jag på. Blinkar)

Vad är det nu jag tänker berätta då, som är så konstigt?
Jo, nu ska ni få höra…

1961 kom filmen som blev Christina Schollins stora genombrott.  – Änglar, finns dom?
Titeln på filmen är en bra fråga, och jag har svaret. – Ja, det finns absolut änglar! Och för att få deras hjälp behöver man bara be om den.
Det har jag gjort.

I badrummet har vi golvvärme, som lades in för lite drygt fem år sedan, precis innan vi flyttade hit.
De senaste två-tre veckorna så har den inte fungerat. (Och jag har svurit över att det väl är själva faan, att grejer inte håller nuförtiden…)
Golvet har varit kallt hur man än har knäppt på och av eller vridit på termostaten, och även om lamporna på kontrollen lyst som de ska, så har inget hänt med värmen i golvet.
Nu har det inte varit någon katastrof, eftersom det också finns ett vanligt element därinne, men det är ju så oskönt med kalla klinker under fötterna…

Efter att ha lyssnat på Doreen Virtues olika inspelningar om änglar, så har jag lärt mig att Ärkeängeln Mikael tydligen ska vara rysligt “händig” och bra att be om hjälp, då något tekniskt inte funkar som det ska.
Doreen själv hade tillkallat honom, då hennes man hade problem med någon fil han inte hittade i sin dator, och hon sedan såg en gestalt luta sig fram och pilla med apparaten medan mannen satt där och slet sitt hår, för att strax utropa: “Där är den ju!” (Ja, och nu menade jag alltså att ängeln pillade med datorn, och inget annat, även om man kanske kan tro det om man har konstig fantasi när man läser… 😉 )

Själv har jag rysligt dålig förmåga att “se” saker, men det gör ju inget egentligen…
Man måste inte se allt för att det ska funka.

Jag har ett par gånger tidigare suttit där på toaletten, och tittat på värmereglaget, och bett ängeln Mikael komma och hjälpa mig, utan att det hänt något.
Men igår kväll hade det varit lite högt tempo här, och då jag fick healing på distans kl 21 (alldeles efter att ha “pratat” med Mikael igen) så djupandades jag ordentligt för att släppa på spänningar som jag märkte att jag hade i mellangärdet och bröstkorgen.
När healingen var klar, så var jag in på toa igen, och döm om min förvåning, då jag kände att golvet inte var iskallt, utan lite ljummet.

Ja, naturligtvis! Man måste ju andas också, för att tillkalla änglar… – Och det hade jag gjort nu. Skrattar (Vill ni ha hjälp, så se till att flåsa ordentligt också alltså! 😉 )

Golvet är varmt och skönt däruppe fortfarande.

Jaha ja, vilken fantastisk tur du har, och vilket sammanträffande, att något litet fel i dosan behagade upphöra precis i samband med att du kallat på änglar tänker såklart skeptikerna nu. – Ja, jag förstår er! Jag hade själv trott på slumpen, om det inte varit för en annan sak…
Änglarna vill visst inte att vi ska behöva frysa här i kåken…

I våras började nämligen mitt automatiska värmesystem spöka här, och även om jag bara skrev om det en gång, som jag kan hitta, så blev det många vändor ut i pannrummet, för att justera den magnetkontakt, som styr cirkulationspumpen.
Ena dagen slog den inte av, så vi hade bastuvärme inne, och i nästa stund, så slog den inte på, och det blev rysligt kallt.
Jag ställde in mig på att skaffa termostater till alla element, och koppla förbi den där styrdosan i pannrummet, men även då bad jag ängeln Mikael om hjälp, och det verkar ju ha funkat fint, för i vinter så har det fungerat utan mankemang hela tiden. Ler

Så… Änglar, visst finns dom! Ler
Och visst tror jag på under! – De händer ju mirakel hemma hos mig titt som tätt.

 

This entry was posted in Blandat pladder, Spirituellt. Bookmark the permalink.

8 Responses to Under och mirakler

 1. Patrik says:

  Mirakel är bra, särskilt om dom också fyller en praktisk funktion. Det som är mest intressant är alltid det som finns utanför det som går att bevisa med vetenskap. Vetenskapen är egentligen ganska begränsad så det blir lätt att man skyller på slumpen. Nu behöver jag också värme, dags att göra eld i pannan, men är ganska säker på att jag lär få göra det själv…

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, Ja, vetenskapen är verkligen begränsad… Allt det som inte är bevisat anses ju inte vara vetenskap, men saker man inte visste för några hundra år sedan är vetenskap idag. 🙂
  Så om X antal år så kommer man säkert att se änglar och mirakel som vetenskap också ska du se. 🙂
  Tills dess kanske du får peta in en pinne i brasan själv. 😉
  Men testa vetja…. Man vet ju aldrig vad som händer… 😀

  [Reply]

 2. en liten kärleks ängel till dig i dag / änglar finns, det var en som väckte mig vid sågville branden, kvinlig med ljust långt hår , med en svag doft av vanilj bara en seckund synlig , sedan borta och brandlukten tog över

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Matts Jansson, Tur att de finns… änglarna.
  Skickar några till dig idag också. 🙂

  [Reply]

 3. Kjersti says:

  Jag är också helt övertygad om att änglar finns – både jordiska och himmelska. Skönt att du är varm om fötterna igen! Ha en fin helg!

  [Reply]

 4. Bibbi says:

  Du är för härlig 🙂
  Min tro finns hos Jesus och jag får samma hjälp som du 🙂
  Det är så häftigt att tron bär vare sig det är på änglar eller annat.

  Ha en härlig helg och skönt med varmt om fötterna <3

  [Reply]

 5. var tvungen att gå in till dig lyssna på abba i morse ,vilken fin kopia du hitta på i have a dream

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.