Stora datorfixardagen

Idag fick jag trevligt besök. Ler
Nette kom och knackade på, så vi fikade en stund.

Då ringde telefonen, och en vän sade i andra änden att han hade en sjuk dator hemma hos sig. – Så när vi fikat klart, så åkte jag iväg och tog hand om den.

När den precis höll på att bli färdig, så ringde mobilen, och nästa dator var på väg till Hermansro för en genomgång, eftersom den vägrar att gå in på Facebook.
Vi timade det så bra att vi kom precis samtidigt med bilarna hem till mig, och nu håller jag på att pilla med den, och tror faktiskt att jag fått den att fatta att man kan besöka den sidan utan att hålla på och tjafsa.  Blinkar
Passar på att “städa” den lite, med ett par bra program, så den ska bli snabbare och snällare annars också när den nu ändå är här på besök.

Medan den datorn nu håller på att defragmenteras, lägger jag också sista handen vid ytterligare en dator, som varit hemma hos mig ett tag nu. – Och ser man på….
Jag tror minsann den funkar som den ska den också nu. Ler

Men sedan tror jag det får räcka med datorfixande för idag.
Det finns ju annat som behövs fixas här hemma också… Tvätten till exempel, och städning…
(Men jag erkänner att det allt vore roligare att fixa en dator till istället för att tvätta och städa. Problemet är bara att om det skulle dyka upp en till, så tar ju inte tvätten hand om sig själv…. Och inte röran här hemma heller… – Tyvärr!)

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.