Knack, knack, knack… – Hur är folk funtade?

Jag har hittat något “nytt” på nätet. – Tapping.
Det är en metod där man “knackar” på akupressurpunkter på kroppen för att lösa upp stress, kan man säga väldigt förenklat.

Just nu är det 2013 Tapping World Summit.
Ett online-event som pågår till på torsdag (svensk tid).
Kolla gärna in och se vad det är för något, för jag tror att det här faktiskt kan vara till nytta för många, och jag ska själv testa någon dag. (Har spelat in några av eventen på datorn, så jag kan gå genom dem när jag får tid sedan, vilket jag inte haft än….)

Nu sitter jag här, och funderar på att knacka mig lite på handen, i pannan, och på hakan, och under armen ändå, fast jag inte vet riktigt hur man gör än… – För jag håller på att bli gråhårig på alla tossiga människor…

Nu har ett par personer anmält Sean Banan till granskningsnämnden, för att han sjöng “eskimå” i Copacabanana i lördags. – Det får man inte göra tydligen! Det heter inuiter, och inget annat enligt anmälarna.

Men hörni! Har det inte spårat ur totalt nu???

Snart kan man inte säga någonting, låtsas vara någonting (Jag syftar på pepparkaksgubbarna i luciatågen, och för all del tomtar också, som tydligen förbjöds på en del ställen.) vara stolt över vår svenska flagga, eller hedra vårt land genom att sjunga nationalsången.

Folk blir kränkta då nämligen…
Men herregud!!!!! Det här börjar verkligen bli löjligt nu!

Om jag tror att det var två inuiter som anmälde Sean Banan? – Nej, jag är helt övertygad om att det var ett par skitnödiga Svenssons, och det är bara så patetiskt alltihopa!

Knack, knack, knack….. – Nu knackar jag hejvilt här…

 

Och rabblar ramsor som “Folk är helt knasiga, och jag retar upp mig på dem. Jag blir verkligen upprörd. Men jag förstår att de bara tar min energi, och att det är helt bortkastat att reta upp sig. Jag struntar i vad de tycker. Det är inte mitt problem att folk är knasiga. Jag måste lära mig att inte låta andra påverka mig så. Jag släpper det här nu, och går vidare med mitt liv istället. Jag fokuserar på sådant som är roligt istället för sådant som gör mig arg. Jag är lugn.”

Ja, något sådant ungefär tror jag borde bli bra, för att få mig att strunta i knäppgökar, och bli lugn igen.

Om du också blir upprörd över sånt här dravel, (eller något annat) så kanske du ska “tappa” lite du med. Blinkar

(Förresten har anmälarna fel! – Eskimå är ett samlingsnamn för inuiter, yupik och aleuter.)

This entry was posted in Blandat pladder, Healing, Kroppsvård, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

2 Responses to Knack, knack, knack… – Hur är folk funtade?

 1. knack knack Knack
  vem där?
  hare
  vilken hare?
  hare på tungan

  (förlåt kunde inte låta bli )
  Du har rätt det finns så många skitnödiga människor som skriker så fort man säger fel,tecknade serier , tecknade filmer även sånger ändras det i Det dröjer nog inte länge förren dom börjar ändra och censuera i historien också, så det blir mera politiskt, mänskligt korrekt.

  [Reply]

 2. Bibbi says:

  Hahahaha…. Jag ÄLSKAR ditt temperament!!! Det är verkligen galna landet för tillfället…..

  Tryckfrihet???? Eller frihet att uttrycka sig????? Glöm det säger jag bara. Jag älskar negerbollar och kommar alltid att göra det för det har inget med mörkhyade att göra 😉

  Kramisar – Bibbi

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.