Full med pluttar

Igår mådde jag inte så bra…

Det slutade med att jag hamnade på Akademiska sjukhuset, och fick veta att jag i alla fall borde må hur bra som helst.
Hjärtat pickar och slår precis som det ska, och så där.

2013-01-27 22.15.35

Det känns ju skönt att veta! Ler

Idag har jag varit på Akademiska igen. – Men bara som sällskap, på ett planerat besök.

Nu är det bara att ladda för morgondagen. – Då ska jag upp med tuppen, och jobba ett dygn.

This entry was posted in Blandat pladder, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

9 Responses to Full med pluttar

 1. Patrik says:

  Ser inge bra ut med en massa pluttar, men låter ju bra att du borde må bra.

  Tänkte på den där grejen du opererade ut förut? (sticka?) kan komma mycket obehagligt efter något sådant. Vet en del som råkat ut för blodförgiftning osv.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, Min operation blev lyckad. 😀 Fingret är hur fint som helst. 🙂
  Jag sätter en slant på stress… 😉 – Men idag har jag omorganiserat lite bland mina åtaganden, och sagt ifrån mig ett uppdrag, som var planerat att dra igång om några veckor.
  Det räcker nog med det jag redan har att göra… 😉

  [Reply]

 2. Hörni says:

  Usch vad jobbigt, stress kan göra mycket knas med ens kropp! Panikattacker, extraslag på hjärtat, yrsel, magkollaps, värk i kroppen är en del av mina symtom när jag stressar, så jag får bara inte göra det.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Hörni, Min kropp är också snabb på att säga ifrån när jag stressar.
  Den har dock inte använt de här symptomen tidigare, så jag tyckte det var bäst att kolla. 🙂
  Kanske ska vi vara glada att våra kroppar är pratsamma ändå… – Vi som är så här känsliga får ju liksom inte chansen att gå ned oss totalt. Det går ju liksom bara inte när man får ont överallt, hjärtat hoppar omkring i vild dans, utan att vara direkt dåligt, och magen sätter tvärstopp för vidare framfart. 😀
  Vi ska nog vara lyckliga att våra kroppar är så kloka ändå, fast man kan bli lite trött på protesterna ibland. – Det är ju trots allt vi som gjort fel saker, för att det ska bli så…
  Istället blir vi tvungna att lära oss stänga av sådant runt omkring, och inte oroa oss för saker vi inte kan påverka. Vi får lära oss att vi måste vila så mycket som kroppen behöver, och att inte ta på oss för många sysslor.
  Det har vi säkert nytta av när vi blir äldre. 🙂

  [Reply]

 3. ta några pyjamas dagar utan måsten, hur är det nu ?

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Matts Jansson, Idag har jag en morgonrocksdag. 😀
  Jag är ju rätt bra på det också, och det var förra veckan det blev lite dåligt med det bara… 😀
  Då protesterade min kloka kropp raskt, och även om det väl varit bättre för den att ligga hemma och vila, än att ligga på akuten, och slösa tid, så fick det ju mig att planera om lite för framtiden i alla fall. – Så det kan finnas tid för morgonrocksdagar även framöver. 😉
  Just nu är jag trött, efter att ha jobbat dygn…
  Sovit en stund när jag kom hem nu, men det hjälper inte riktigt. Idag är jag seg. – Och det var jag inställd på.
  Det är lite tufft med dygnsjobb, men jag tycker ändå det är så skönt att jag efter ett enda arbetspass har fått ihop de timmar jag behöver på en vecka för att ekonomin ska gå ihop på en enda gång. – Då blir det många chanser till att ta morgonrocksdagar resten av veckan. 😀 Jag orkar ju jobba två dygn i veckan ibland också, och då blir det en slant över i plånboken, vilket såklart är kul!
  Kanske kan vi äntligen åka på semester i år. 🙂

  [Reply]

 4. Kenneth says:

  skönt att det inte var så farligt då.

  [Reply]

 5. Det är jobbigt när man faktiskt mår hur dåligt som helst men allt tyder på att man borde må hur bra som helst!
  Hänt mig massa ggr. Men jag vet att något är fel och ger mig icke!

  Hoppas du inte mår dåligt nåt mer nu Kram

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Linda aka Javamorsan, Den här gången tycker jag det var skönt! 😀
  Hjärtat vill jag ju inte ha fel på. – Och det känns skönt att det jobbar precis som det ska.
  Men jag håller med dig, i övrigt!
  Tänk så många år jag kämpade med att försöka få reda på vad som var fel på mig, när jag i själva verket led av amalgamförgiftning… – Knappt någon läkare trodde ju ens på att man mådde dåligt, eftersom alla prover var bra, och det inte syntes utanpå att man var dålig…
  Till sist fick jag ju diagnosen Kronisk Trötthet, och nöjde mig liksom med det.
  Den diagnosen fick jag i dec-93, och inte förrän för ett par år sedan kom det fram vad det egentligen var för fel… – Och läkare vet knappt något om amalgamförgiftning heller, eftersom de fortfarande inte får läsa om att det ens existerar, när de går på läkarlinjen.
  Nu mår jag bra, men är trött och seg efter att ha jobbat dygn. 😀
  Ser nu till att få i mig MSM, som är livsviktigt för kropppsfunktionerna, och som de flesta av oss lider brist på, och även D-vitamin, som man kommit fram till att rekommenderade dagsdosen varit alldeles för lågt satt tidigare.
  Skitviktigt för t ex immunförsvaret, och jag tror att jag haft brist på det i många år.
  Mår ju alltid mycket bättre i kroppen på sommaren, och brukar inte heller bli förkyld så ofta då.
  På vintern har jag ju knappt sett solljus alls, då jag varit så trött, att jag oftast klivit upp, då solen är på väg att krypa ned… – Och då blivit ännu tröttare, och lättare sjuk förstås…
  Hoppas det blir ändring på det nu. 🙂

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.