Det rullar på kan man säga…

Jag hinner inte riktigt med nu igen… Skrattar

Jag har ju mer eller mindre varit sängliggande ända sedan i julas, och inte jobbat ett dugg under den här tiden.
Jag har inte varit sjukskriven. – Det är man liksom inte när man har det som jag har det, med timanställningar och delvis sjukersättning.
Det är bara en massa pappersjobb, för inga pengar, och dessutom kanske de skulle bli sura om jag bloggar, fast jag är sjuk. – Så det lägger jag ingen energi på.

Det har heller inte funnits något jobb åt mig under den här perioden. – Telefonen har varit knäpptyst, och ingen vikarie har behövts någonstans.
Ändå har jag varit kolugn, och tänkt att det ordnar sig nog med ekonomin ändå på något vis.

Det har faktiskt varit skönt att det varit så lugnt, för då behöver man inte känna att man varit tvungen att säga nej till något som ger pengar, och dessutom fått vila ifred, då man har legat i sängen alla möjliga tider på dygnet, – Olika från dag till dag.

Nu är jag ju liksom  frisk igen, och tjong i medaljongen! – Nu är det fart i telefonen igen må jag säga! Skrattar
Det här kommer att bli hur bra som helst!

Men när livet liksom rivstartade så här igen, och jag har en massa annat också inplanerat, så inser jag att nu har jag ju halkat efter mig själv igen. Jag har ju för fasen inget tempo alls, efter att bara ha slappat i nästan fyra veckor. Tydligen har jag dessutom vänt på dygnet, trots att jag sovit på nätterna (också) medan jag varit dålig, vilket ju inte alls är så bra, om man vill orka göra något.

Natten till i förrgår, och igår blev det nästan ingen sömn alls, och igår var jag så trött av sömnbrist att jag minsann inte gjorde många knop inte… – Så idag har jag haft mycket att göra, men ändå inte hunnit hälften av vad jag hade tänkt…
Som vanligt ungefär alltså. Blinkar

Jag har fått ett paket idag också, med jättespännande innehåll!
Det här är bara en del av vad som fanns i paketet…

2013-01-17 17.28.43

Resten (som faktiskt är mer spännande) tänker jag berätta om en annan dag, men det kanske inte hinns med i morgon heller… – Då ska jag till stan, och blir borta hela långa dagen.

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

8 Responses to Det rullar på kan man säga…

 1. Ja vill också ha sånna roliga paket,,,

  [Reply]

 2. det var konstigt att telefonen inte ringer , brukar det inte vara typ högsäsång på vick jul,nyår ?

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Matts Jansson, Jo Matts, så brukar det vara.
  Men jag har en liten teori om att universum ansåg att jag behövde vila, och därför såg till att det inte behövdes vikarier då. – Eller i alla fall att just jag inte behövdes. 😀
  har blivit riktigt duktig på att inte oroa mig, utan tänka att det ordnar sig till det bästa, och är en mening med allt som sker, att jag är nöjd som det är, och litar på att jag får det jag behöver. – Enligt lagen om attraktion så blir det då också så. Man ska inte vara orolig, och hänga fast vid problem, utan luta sig tillbaka och ha tillit, så löser det sig till det bästa. – Och det verkar ju fungera hur bra som helst! 🙂

  [Reply]

 3. vilket språkbruk jag för , har inte stavarex inkopplaT på kommentarerna

  [Reply]

 4. Kenneth says:

  hmm ett vitt paket ? knark? o lite piller så du vet hur du ska göra eller? bra inkomstkälla hahaha

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Kenneth, Ha, ha!!! Ja, jag kunde inte låta bli att lägga upp bilden, för det ser ju onekligen suspekt ut. 😉
  Tänkte skriva dit att det var bra att jag fick påsen med pulver igår, så jag orkar med en heldag i stan, eftersom den innehåller sådant man blir pigg av, men då kanske polisen kommit och knackat på i natt. 😉
  Det är inte vad det ser ut att vara, utan betydligt mer hälsosamma produkter kan jag lova. 😀

  [Reply]

 5. Hörni says:

  Tråkigt att du varit sjuk så länge, och visst är det jobbigt att vara sjukskriven när man har timanställningar. Hoppas du får riktigt mycket jobb nu då. Eller lagom mycket rättare sagt. 🙂

  [Reply]

 6. Pingback: Nebulizer | | HermansroHermansro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.