Insnöad

Jag har snöat in totalt i vaccinträsket…
Ju mer jag läser, desto mer förbannad blir jag! (Så jag ska nog sluta med det här nu, för det är ju inte bra att sitta här och vara arg… ) Vill du bli arg, eller bara hämta mer information om vaccinationer, och deras baksidor, kan jag rekommendera sidan http://vaccin.me/. Där finns massor av bra information.

Men jag undrar ju hur de tänker, de där som tillverkar skiten som sprutas in i miljoner, och åter miljoner kroppar varje år…? – Tänker de överhuvudtaget?

Jag har läst produktblad för ett vanligt vattkoppsvaccin t ex… (Ja, jag vet! Nu är det illa… Skrattar – Men jag sade ju att jag snöat in totalt! Blinkar)

I produktbeskrivningen så står det så här:
VARIVAX [Varicella Virus Vaccine Live] is a preparation of the Oka/Merck strain of live, attenuated varicella virus. The virus was initially obtained from a child with wild-type varicella, then introduced into human embryonic lung cell cultures, adapted to and propagated in embryonic guinea pig cell cultures and finally propagated in human diploid cell cultures (WI-38). Further passage of the virus for varicella vaccine was performed at Merck Research Laboratories (MRL) in human diploid cell cultures (MRC-5) that were free of adventitious agents. This live, attenuated varicella vaccine is a lyophilized preparation containing sucrose, phosphate, glutamate, and processed gelatin as stabilizers.
VARIVAX, when reconstituted as directed, is a sterile preparation for subcutaneous injection. Each approximately 0.5-mL dose contains a minimum of 1350 plaque-forming units (PFU) of Oka/Merck varicella virus when reconstituted and stored at room temperature for a maximum of 30 minutes. Each 0.5-mL dose also contains approximately 25 mg of sucrose, 12.5 mg hydrolyzed gelatin, 3.2 mg of sodium chloride, 0.5 mg of monosodium L-glutamate, 0.45 mg of sodium phosphate dibasic, 0.08 mg of potassium phosphate monobasic, and 0.08 mg of potassium chloride. The product also contains residual components of MRC-5 cells including DNA and protein and trace quantities of sodium phosphate monobasic, EDTA, neomycin and fetal bovine serum. The product contains no preservative.

Det står alltså klart och tydligt att det finns spår av DNA och protein kvar i vaccinet.
Rester från mänskligt DNA från foster, och förmodligen då också från marsvin, som ju också är med i soppan, kan man läsa sig fram till…
Låter ju väldigt hälsosamt! – NOT!

Inte konstigt alls att våra kroppar reagerar med olika allergier och autoimmuna sjukdomar. – Eller hur?
En totalt okunnig människa som jag, kan ju enkelt räkna ut att det är helt åt helsike! Och de där som är så medicinskt kunniga bara blundar för alltihopa…
Sjukt är det!

På vaccin.me läser jag förresten att det inte bara är främmande ämnen kroppen reagerar mot, utan att den kan luras att tro att kroppsegna ämnen är främmande, just genom att de sprutas in genom huden.

Jag har ju också varit sjuk länge, med en envis förkylning, som vägrat släppa taget om mig. Trots att jag skvalpat i mig Ionosil, som ju ska ta död på virus och bakterier.
Men nu har jag nytt hopp!

Igår läste jag om att vissa sorters virus har en fet hinna av lipider, som silvret inte kan tränga genom, och för att komma åt det skulle man blanda silvret med sprit och citron, och ta en tesked ungefär var femte minut. Hålla det under tungan så länge man kan, så det kan passera genom slemhinnorna direkt ut i kroppen.
Och tänk! – Det verkar ju funka finfint! Ler

Jag är mycket bättre idag än igår, och då började jag ändå inte “silvergrogga” förrän mot kvällningen.
Ibland är det allt bra med lite alkohol! Blinkar

På tal om insnöad, så verkar det som om man snart kan bli det på riktigt också, för rackarns, vad det vräker ned vitt ute!
Skönt att man kan stanna inne idag bara! – Och njuta av brasvärmen.

2013-01-10 13.19.08

Får snart hit en dator som behöver kureras lite också, så jag kan med gott samvete stanna inne i stugvärmen och kurera både mig och den i kväll alltså.

Skönt!

This entry was posted in Blandat pladder, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

5 Responses to Insnöad

 1. ta det lugnt bara och vila

  [Reply]

 2. Daniel says:

  Det finns fler orsaker att inte vaccinera sig i onödan och det är att en stor del av dosen är konserveringsmedel för att det ska hålla länge. Och det säger sig själv att det inte är nyttigt att spruta i sig…

  [Reply]

  Karin Reply:

  @Daniel, Ja, det finns många anledningar…
  Har skrivit om det där med olika konserveringsmedel, och kvicksilver tidigare.
  Nu läste jag igår att om man sprutar in kroppsegna ämnen, så kan kroppen lik förbannat starta en autoimmun process, eftersom det känner av när något kommer in i kroppen. Sedan bildas det antikroppar mot det kroppsegna, och då är det kört…
  Så min teori i det förra inlägget om att man skulle odla virus på sina egna stamceller för att klara sig, skiter sig ju det också. – I alla fall om man sprutar in vaccinet då…
  Det är nog bäst att låta naturen sköta sig själv, och ta hand om sin hälsa så gått man kan, för att slippa sjukdomar istället.
  Verkar i alla fall som om det är större risk att dö av vaccin, än de sjukdomar man vaccinerar sig mot. – Även om det tar längre tid att dö…

  [Reply]

 3. Kenneth says:

  ja jag har inte vaccinerat mig o fortfarande normal 🙂

  ständig berusad kanske är ett sätt o slippa allt 🙂

  [Reply]

  Karin Reply:

  @Kenneth, Nja… Ständigt berusad är nog inte läsningen. 😀
  Här har det efter ”storkonsumtion” gått åt ca 5 cl sprit sedan i förrgår, så full det blir man ju inte direkt… 😀

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.