Vaccin – Hur sjukt som helst!

Jag har sett en film

Dr Tent, en väldigt långrandig, tråkig föreläsare, berättar en massa om vaccin.

Det han berättar däremot, är inte alls tråkigt. Eller…. JO! – Det är tråkigt, ja till och med tragiskt!
Djupt tragiskt!
Men intressant är det! – Väldigt intressant!

Men man blir förbannad när man tittar!
Hur människor har tillåtits, och tillåts leka med hela mänsklighetens hälsa är helt ofattbart!

Jag ska försöka sammanfatta filmen lite kort, med mina egna ord, även om det kommer att bli långt ändå… (Med reservation för att det kanske smyger sig in något litet fel också, eller blir lite väl förenklat… Dels orkar jag inte kolla tillbaka i filmen, för att få alla årtal rätt. Dels kanske jag har fattat något fel, eftersom jag ju inte har engelska som modersmål, och inte heller är utbildad virolog…)

Till att börja med så berättar han om hur det gick till då man på 50-talet använde njurar på rhesusapor för att “odla” fram  vaccin mot polio.
Trots att vaccinet innehöll virus, som inte var avdödade, (Dels levande poliovirus, men också en mängd olika virus från aporna.) släpptes 18 miljoner doser ut på marknaden.

Man vet att ett av virusen, SV40 (som heter så just för att det är det fyrtionde i ordningen av alla de virus man hittade i vaccinet…) orsakar många av de cancersorter som nu nästan epidemiskt blossar upp bland medelålders. – Men även andra av de virus som kom från aporna skapar cancer.
Något som Bernice Eddy (en av de som var med och forskade fram vaccinet, och även varnade för att det inte borde släppas ut på marknaden) förutspådde redan 1959… (Hon avsattes för övrigt en kort tid senare…)

Många blev sjuka redan i samband med vaccinationerna, och många dog till och med.
Något som såklart orsakade en skandal, som måste tystas ned.
Men vaccinet som framställts använde man upp, trots att man nu visste om riskerna.
Doserna användes fram till 1963.

Inte nog med att det här SV40 alltså injicerats till 18 miljoner människor.
Det är även sexuellt överförbart, så det lever vidare hos folk, och självklart kan man också få det genom en blodtransfusion, eller av att ens mamma (eller för all del pappa också) har smittan…

Eftersom man kunde förutspå att cancer skulle öka explosionsartat, började man forska för att komma på ett vaccin mot cancer, och allt blev bara värre och värre…. (Och man började nu forska fram biologiska vapen genom de här virusen, men det lämnar vi därhän.)
Ett av resultaten man fick fram var ett virus som är nästan identiskt med HIV. Så det finns nog anledning att tro att den smittan faktiskt härstammar från det där labbet, även om det kanske muterat “i det fria” sedan dess också?

Att odla virus på olika djur för att sedan spruta in dem i människokroppen kan man i alla fall så här långt konstatera, att det kanske inte är så smart!..
Många sorters cancer skulle knappt existera idag, om det inte vore för poliovaccinet.

Men sedan har det fortsatt, och fortfarande används djur och hönsägg till att framställa olika antikroppar inom vaccinationsindustrin.

Något annat som är vanligt är att man använder aborterade foster för att framställa vaccin.
Det är något som många förfasat sig över av rent moraliska skäl, medan jag personligen inte har några synpunkter på att man använder “dött kött” till medicinsk forskning.
Eftersom jag anser att en kropp bara är just en kropp, när själen har flytt, så tycker jag inte det är så farligt.
Jag har faktiskt tyckt att det är bra att man kan använda stamcellerna för medicinska åtgärder.

Men när jag såg filmen så gick min hjärna ett varv till
Nu är jag inte av riktigt samma åsikt längre! – Och det har inget med de moraliska aspekterna att göra, utan av rent medicinska skäl.

För uppenbarligen är det så, att det blir spår kvar av den vävnad de olika virusen odlats på.
Och tänk bara på vad som händer om man transplanterar organ mellan människor…. – De transplanterade blir tvungna att äta avstötningsmediciner för resten av livet, för att inte det insatta organet ska stötas ut ur kroppen av autoimmuna processer.
Tänker man då ett steg till så kan man förstå varför det är så vanligt med autoimmuna sjukdomar och allergier nuförtiden…

Vi har (i stort sett) alla fått vaccin, och därmed spår av främmande DNA i våra kroppar.
Det sätter igång en avstötningsprocess, en autoimmun sjukdom alltså…
I alla fall om DNA:t som tillförts avviker för mycket från vårt eget. (Vilket det i vissa fall kanske inte gör så himla mycket, och då kan vi ha tur att klara oss. – Ja, det där är min helt egna teori, men verkar det inte rimligt?)
För att få fram vaccin som är säkra för oss skulle man ju bli tvungen att skräddarsy antikroppar, som växt på stamceller från oss själva. – Och det lär vi väl aldrig få uppleva…

Plötsligt blev Jehovas vittnens vägran att ta emot blodtransfusioner lite mindre konstigt i min värld också. – De vill väl hellre dö här och nu, istället för att riskera “avstötningar” i form av autoimmuna sjukdomar, eller bli smittade med något av alla de virus, som senare orsakar cancer, och en plågsam död kanske?
I det läget skulle jag absolut ta emot en blodtransfusion, men jag kan förstå lite bättre varför man motsätter sig något sådant nu.

Jag vet i alla fall att jag nog hellre tar risken att dö av en “snabb” sjukdom, än att fylla på min kropp med ännu fler vaccinationer av olika slag framöver, för att dö av en annan, plågsam, längre fram… – Å andra sidan är det väl mer eller mindre kört för min del redan, i så fall förstås…

Dessutom kommer jag gärna att skänka pengar till välgörande ändamål. – Men inte till vaccinationer av barn runtom i fattiga länder i fortsättningen… Då känns det nästan bättre att skänka pengar till vapen, så de får skjuta ihjäl varandra istället. (Nej då… – Så där tänker jag egentligen inte alls, men ni förstår grejen va? Om de bara får mat så de är starka och friska, så klarar de sig från sjukdomar i de flesta fall också.)

Jag säger inte till någon att inte ta vaccin!
Men jag uppmanar alla att tänka efter en gång till, och inte göra så som vi gjort i alla år. – Bara snällt följt myndigheternas uppmaningar att förgifta oss, utan att ens tänka efter!

Sök all information du kan, och ta sedan ditt eget beslut. – Sådant här är alltför viktigt att överlåta till myndigheterna att bestämma åt dig!

DN, Dagens Homeopati, Wikipedia, SvD, SvD, Ex, Vaccin.me, Dagens Medicin

Kommer förmodligen att skriva ytterligare ett inlägg, där jag tipsar om olika sätt att ”ta udden av” olika smittor lite grann.
För det pratas det också lite om i filmen, på slutet.
Det måste inte vara helt kört, bara för att man har smittats av de här virusen nämligen. Genom tillskott av olika vitaminer och mineraler (Olika saker beroende på vilket virus man drabbats av) kan man i bästa fall immunisera virusen.
I filmen ger doktorn olika exempel på patienter som mår mycket bättre idag, men tyvärr hjälper det inte alls på alla.
Ska försöka ta reda på mer om vilka ämnen det är bra att få tillskott av, och vad man bör undvika att äta, så blir det nog lite hälsotips framöver.

This entry was posted in Blandat pladder, Kroppsvård, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

15 Responses to Vaccin – Hur sjukt som helst!

 1. Patrik says:

  Bra sammanfattning, nu behöver jag inte se filmen. Men kollar den kanske ändå någon gång om jag kommer ihåg… Ganska irriterande att vara en stor laboratorieråtta på två ben… Är lite svårt att påverka eller veta om allt som sker bakom kulisserna, men det brukar komma fram förr eller senare.. när det är för sent.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, Filmen är faktiskt sevärd, men den där Tent är då ingen bra föredragshållare inte…
  Humor har han, men det blir liksom inte roligt i alla fall, när han försöker skämta till det.
  Lite dumdryg tycker jag dessutom, men det rår han väl inte för förstås… 😀
  I filmen pratas det också mycket om det politiska spelet, och CIA:s inblandning i hela den här soppan, där man hade planer på att mörda Castro med ett virus som dödade på 28 dagar, om man bara lyckades utsätta honom med strålning också. – Men de planerna gick alltså i stöpet.
  Innehåller också intressant information om Lee Harvey Oswald, och Kennedymordet, om man är intresserad av det.
  Ja, man är som en riktig labbråtta faktiskt…
  Och det tokiga är ju att det alltid kommer fram i efterhand, då skadan redan är skedd, när det gäller sådana här saker.
  Jag tror det vore bäst att låta naturen sköta sig själv faktiskt.
  Det verkar ju i alla fall som om det är människan själv, som har skapat de värsta sjukdomarna… :/

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Karin – admin, Glömde nämna att även senare framställt poliovaccin använde samma rhesusapa-vaccinstam som i den första omgången.
  Omarbetat visserligen, och det gavs i oral form, men ändå…
  Suck!

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, Hittade det här idag: http://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige
  Skriv på, så de som bestämmer förstår att vi i befolkningen inte skulle gå med på något sådant!
  Annars vet man ju hur det är…. – Om ingen säger något NU så vet man ju aldrig vad de hittar på…?

  [Reply]

  Patrik Reply:

  @Karin – admin, Nu har jag skrivit på…. Fast jag tror inte det gör någon skillnad.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, Man måste tro Patrik! 😉

  [Reply]

 2. Bibbi says:

  Intressant och viktigt ämne du tar upp. För mig är det också redan kört. Kanske därför jag har fått SLE?????
  Gillar verkligen din blogg. Alltid lika intressant och aktuell.
  Kramizar

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Bibbi, Tack Bibbi!
  Ja, det finns nog stor anledning att tro att du nog kunnat slippa SLE:n om du inte vaccinerat dig. 🙁
  Man blir så förbannad när man hör sådant här, och man borde såklart inte fokusera på negativa saker, men det går liksom inte att låta bli.
  Nu läste jag nyss om en ny lag som kan göra det möjligt för myndigheterna att tvångsvaccinera oss. Hoppas du också vill skriva på och protestera! http://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige
  Sådant tycker jag man måste få besluta om själv!
  Enligt läkaren i filmen finns tydligen vissa metoder för att avdöda många virus. Jag ska forska vidare i detta, så får jag nog fram uppgifter om vilket virus det är som orsakar SLE, och vilka ämnen man ska undvika, och vilka man ska äta mer av för att bli av med just den sortens virus.
  Då lovar jag att återkomma till dig, så du har en chans att prova om du vill.
  Annars är ju kolloidalt silver bra för att ta död på både bakterier och virus, så det kanske också kan vara något att prova förstås…
  Jag har tagit silver mot förkylningen här, och inte begripit varför den aldrig ger med sig? Men så läste jag idag, att förkylningsvirus har en fet yta av lipider, som silvret har svårt att tränga genom, och att man därför ska blanda det med sprit och citron/lime för att hjälpa till att lösa upp den där fetthinnan.
  Så nu har jag blandat en silvergrogg, som jag tar en tesked av ungefär var femte minut, så får vi se om det hjälper. 😉

  [Reply]

 3. Är mkt speptisk till vissa vaccin. En del känns självklara men nja många skippar jag nog helt!

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Linda aka Javamorsan, Så har jag också tänkt tidigare… – Nu känns det bara självklart att avstå alla vaccin.
  Skriv förresten gärna på mot tvångsvaccinering!
  En ny lag gör det möjligt för staten att tvinga oss till vaccinationer framöver (Något sådant beslut har visserligen inte tagits, men lagen finns där, som gör det möjligt för dem att ta det beslutet när som helst.) http://newsvoice.se/2012/12/27/namninsamling-for-att-stoppa-tvangsvaccinering-i-sverige
  Fy faan vilket överförmynderi!

  [Reply]

 4. JL says:

  ”Sök all information du kan, och ta sedan ditt eget beslut.” Håller med till 100%. Nu har jag inte hunnit lyssna på vad som sägs i föreläsningen men om han säger att vacciner innehåller aborterade foster så ljuger han. Det är en gammal skröna.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @JL, Ljuger han? Nej… Jag tror nog faktiskt inte det… – Varför skriver annars läkemedelsbolagen i sina produktblad att det är så då? (Eller läser jag också så illa, att det står något annat?)
  Så här står det t ex i produktbladet för Varivax, ett vaccin mot vattkoppor:
  VARIVAX [Varicella Virus Vaccine Live] is a preparation of the Oka/Merck strain of live, attenuated varicella virus. The virus was initially obtained from a child with wild-type varicella, then introduced into human embryonic lung cell cultures, adapted to and propagated in embryonic guinea pig cell cultures and finally propagated in human diploid cell cultures (WI-38). Further passage of the virus for varicella vaccine was performed at Merck Research Laboratories (MRL) in human diploid cell cultures (MRC-5) that were free of adventitious agents. This live, attenuated varicella vaccine is a lyophilized preparation containing sucrose, phosphate, glutamate, and processed gelatin as stabilizers.
  VARIVAX, when reconstituted as directed, is a sterile preparation for subcutaneous injection. Each approximately 0.5-mL dose contains a minimum of 1350 plaque-forming units (PFU) of Oka/Merck varicella virus when reconstituted and stored at room temperature for a maximum of 30 minutes. Each 0.5-mL dose also contains approximately 25 mg of sucrose, 12.5 mg hydrolyzed gelatin, 3.2 mg of sodium chloride, 0.5 mg of monosodium L-glutamate, 0.45 mg of sodium phosphate dibasic, 0.08 mg of potassium phosphate monobasic, and 0.08 mg of potassium chloride. The product also contains residual components of MRC-5 cells including DNA and protein and trace quantities of sodium phosphate monobasic, EDTA, neomycin and fetal bovine serum. The product contains no preservative.

  Källa: http://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/v/varivax/varivax_pi.pdf

  Att det dessutom står utskrivet att det finns spår av vävnader från stamceller och DNA i vaccinet verkar ju inte så hälsosamt, eller hur? 🙁

  Du kan leta på fler produktblad, så ser du att det i många vaccin ingår de här WI-38 och MRC-5, vilka alltså innehåller stamceller från embryon. Och i det här fallet finns alltså även lungceller från embryon med i soppan, och lite marsvin också…
  Inte konstigt att våra immunförsvar blir konfysa, och skapar allergier och autoimmuna sjukdomar tycker jag…

  [Reply]

 5. Kenneth says:

  intressant läsning en del vaccinationer har mna ju fått som liten men inte tagit några som vuxen så vi får väl se vad man får för sjukdomar..

  HA en bra helg

  [Reply]

 6. Minna says:

  Efter och under min kvicksilverförgiftning av amalgamet så förbjöd jag all vaccinering å mina barn vägnar, synd att jag inte förstod tidigare…
  Det är stora krafter bakom alla läkemedel som slängs på oss, det är därtill enkelt att få människor att gå på alla välgörenhetsbluffar!
  Det var familjen Rockefeller som på 30-40talen forskade fram ett fantastiskt konserveringsmedel att används i vaccin, att flera av försökspersonerna dog i försöken mörkades och konserveringsmedlet hyllades! Medlet hette Tiomersal och innehåller en hög dos kvicksilver, det har de senaste åren orsakat ett enormt lidande hos de svininfluensavaccinerade i Sverige och Finland…
  imorgon ska jag se denna film!

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Minna, Tiomersal är ett rikitgt otyg! – Men efter att ha tittat på filmen, så inser jag att det i jämförelse med annat i vaccin är ganska harmlöst…
  Andra saker har ställt till med så mycket mer, och ännu värre lidande…

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.