Spirit Science

Är du, som jag nyfiken på hur saker och ting fungerar egentligen?
Intresserad av det “okända” och fascinerad av vad som finns runt om oss i universum, och hur det kan komma sig att vissa kan “tala med andra sidan”?
Eller hur kropp och själ samverkar?
Eller hur pyramiderna egentligen byggdes, och om tankar faktiskt påverkar allt omkring oss, och hur det i så fall fungerar?
Varför känns det som om tiden går fortare och fortare hela tiden, och hur kommer det sig att vi mår så bra av solsken, och påverkas så av musik?

Jag kanske är mer nyfiken än de flesta, men jag är långt ifrån ensam om att vilja lära mig mera om hur universum fungerar, och hur allt hänger ihop. – För det gör det! Det är jag övertygad om!
Några som också funderar mycket på det här, (Ja, mer än mig skulle jag tro.) och har samlat en massa fakta och idéer är de som driver sidan Spirit Science.

De har gjort en massa filmer också. Ler
Mycket av innehållet är vetenskapligt bevisat, medan annat är deras idéer, och funderingar, eller bara redovisningar av enskilda experiment.

Intressant är det i alla fall! – Väldigt intressant!!!

 

 

Om du inte orkar kolla på alla filmerna, så tycker jag i alla fall att du ska titta på den sista filmen. – Den om vatten.

Och särskilt då från 9.15 – 10.30!

(Tittar du bara den lilla stunden, så måste jag förklara att vi människor ju består av 70-90% vatten, och det gör såklart även barn… – Men det är förstås viktigt att inte ignorera vuxna människor heller!)

Ja, sisådär ja…. – Nu behöver ni ju inte ha sysselsättningsproblem en bra stund framöver…

Bara den första filmen är ju över fyra timmar, så…. Blinkar

This entry was posted in Healing, Kroppsvård, Natur, Spirituellt, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

4 Responses to Spirit Science

 1. Kenneth says:

  Ja det finns ju massor o lära sig om både det ena o det andra synd bara att man inte har TID som man säger 🙂

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Kenneth, Jag brukar slå på filmen, och kolla tills jag somnar i sängen. 😀
  Vill man inte ha datorn med sig, som jag har, så kanske man har en I-Pad, eller smart telefon man kan titta i. – Bara att palla upp den mot en kudde, eller ställa den lutad mot något på nattduksbordet och ligga på sidan och glo. 🙂
  Handlar förresten mest om att lyssna i det här fallet (Även om man ju vill se vissa saker också, för att förstå riktigt.) – Och att kunna skaplig engelska, för han snattrar ju på rätt fort när han pratar…

  [Reply]

 2. Sånt är jätteintressant! Går hand i hand med min tro på Gud. Många tror inte att det funkar men det gör det minsann 🙂

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Linda aka Javamorsan, Ja, visst är det väl fantastiskt!
  I alla år har vetenskapsmännen och kyrkan varit i luven på varandra, för att DE ansett sig vara de som har rätt, och så är det ju så att de har rätt båda två. 😀 Det här tycker jag är vansinnigt intressant, och jag tycker det förklarar allt liksom. 🙂
  (Även det som de bara spekulerar om i filmerna, tror jag stämmer.)

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.