650 mil kramar

Jag skriver gärna om glada, roliga eller tokiga nyheter.
Problemet är bara att det oftast bara skrivs om katastrofer och ondska i tidningarna, så det är inte så lätt.
Gävletidningarna har blivit de säkraste korten, för att hitta skojiga saker att skriva om. –  Så och denna gång.

Nu handlar det om kramar. Och cyklar.

650 mil ska Jesper Lissmark Hult och Elin Höglund trampa runt, och ge bort gratis kramar längs vägen.
Från Nordkap till Tarifa i Spanien. – Och Jesper cyklar på en enhjuling…

De vill sprida glädje omkring sig, och stödja Friends arbete mot mobbing.

I dag onsdag befinner de sig i Uppsala. – Så du vet om du är sugen på en kram, eller kanske vill cykla med dem en bit på resan. Ler

GD, GD, Arbetarbladet, SR, Unicykling

This entry was posted in Blandat pladder, Tankar och hälsa, Välgörenhet. Bookmark the permalink.

2 Responses to 650 mil kramar

 1. Fnulan says:

  Kan du inte cykla hit med en kram?

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Fnulan, Inte jag inte. 😀 Jag cyklar helst inte alls, för fast jag har en så mjuk inbyggd dyna därbak, så får jag så jäkla ont i stjärten när jag cyklar. 😀 Men de där kanske kommer förbi hemma hos dig också om några veckor. Håll utkik på deras hemsida, så finns det program upplagt för var de tänker åka, och när de kommer. 🙂 De verkar ju kramvänliga. 🙂
  Men jag ska ta och skicka healing till dig, som jag lovade för så länge sedan. (Om du fortfarande vill förstås.) Det är bara så himla mycket runt ikring mig hela tiden, att jag liksom inte kommit mig för med att bestämma en tid med dig, då både du och jag har tid att sitta ned i lugn och ro, på varsitt håll, så jag kan testa. Skriv gärna en blänkare till mig på FB eller så, om du vet att du kommer att ha en ledig stund en kväll eller på en helg.
  Det är lättare att spontanboka in något som kanske bara ligger några timmar framåt i tiden, eller kanske jag kan direkt då du skriver, när man som jag jobbar med människor, och schemat hela tiden ändras, och jag ibland är så trött när jag kommer hem, att jag inte orkar annat än att sitta och tomglo… 😀
  Såna gånger skulle det i och för sig säkert vara bra för mig att jobba med energierna, men det känns som om jag inte liksom inte klarar av att fokusera så jag kan skicka iväg något, och tror jag inte att det funkar, så gör det kanske inte det heller… ? Skickar i alla fall en kram här till dig till att börja med. 🙂 – Hoppas den kommer fram!

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.