BURR!!!

Idag är det läderloppsdag.
Stackars alla läderloppare tycker jag!
Termometern visar 5 grader, det regnar, och det blåser! – Det blåser mycket!

Först ska de cykla 13 km. Det kan man väl kanske stå ut med, men de behöver nog vantar för att inte händerna ska frysa ihop till stela klumpar…
Sedan ska de paddla kanot 2 km. – Det kommer sannerligen att bli en utmaning i det här vädret! Förvirrad
När de hoppat i land, dyngsura och iskalla, så ska de springa 11 km.
Ja, det lär de nog behöva för att få upp värmen igen, men fy, så jobbigt det måste vara!

Själv vill jag inte ens sätta näsan utanför dörren, utan har satt på värmen, och sitter här med långkalsonger och tjocktröja.
Långkalsonger inne??? – Ja, för självklart måste jag ju pallra mig ut och titta på dem, när de far förbi sen, och det var lika bra att mundera sig på en gång. Det var nämligen inte så varmt och skönt här inne heller, när jag vaknade…

Snälla sommaren, kom tillbaka!!!
Det är faktiskt juni. – Inte november…

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

2 Responses to BURR!!!

 1. Kjersti says:

  Insämmer helhjärtat i burret, och är innerligt tacksam att jag inte är en läderloppa! Det är illa nog att gå och huttra inomhus iklädd tjockaste tröjan. Hoppas innerligt att sommaren snart kommer tillbaka. Ha en skön helg trots allt, och roligt att nya jobbet verkade passa!

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Kjersti, Ja, stackare säger jag bara…. De har precis farit förbi här ett par varv på cykel, och man ser hur en del redan börjar få ont i händerna, fast de bara cyklat ett par kilometer.
  Jag blev alldeles öm i handen av kyla, bara av att stå och hålla i mobilen, när jag filmade dem. :S
  Ja, jag är så glad för att ha fått jobb, och jag fick så mycket beröm. :) Det känns jättebra att ekonomin verkar vara säkrad, så jag inte måste kika in på platsbanken varenda dag, och undra vad jag ska hitta på för att överleva. Trevliga arbetskamrater, jobb som jag vet att jag behärskar och dessutom på hemmaplan. Det känns verkligen bra!
  Trevlig helg på dig!
  Man kan ju ha mysigt inne också. – Och sommaren kommer säkert snart tillbaka. :)

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge