Idag är jag förvånad över mig själv

I går kväll var jag jättetrött, så jag tänkte lägga mig riktigt tidigt.
Nu blev det inte fullt så tidigt som jag hade tänkt mig, och när jag väl kom i säng framåt tio, så var det lögn i helvete att somna…
Redan då började jag fundera på hur jag skulle orka med den här dagen egentligen? – Eftersom jag redan var så trött.

Ju mer tiden gick, desto mer stressad blev jag, och när klockan var runt midnatt började jag nästan få ångest! – Hur skulle jag orka upp, och dessutom vara alert på jobbet (läs praktikplatsen) hela dagen?
Sista gången jag tittade på klockan stod den på 01:53, och sedan låg jag och snurrade ett tag till innan jag äntligen somnade.

Inte var jag pigg när klockan ringde 06:00, men jag kom upp i alla fall. – Och sedan vaknade jag till rätt snabbt.
Sällan har jag varit så pigg som idag faktiskt….

Nu sitter jag här med en dator som inte alls mår så bra, och gör vad jag kan för att få igång den.
Hade en annan dator här på besök i helgen, men den gick det väl sisådär med…. Förvirrad – Jag gav upp, och installerade om Windows i den. (Sånt är inte kul…)

Den här behöver jag egentligen inte kämpa så hårt med, för ägaren ska i alla fall köpa en ny.
Filerna kommer jag åt, och kan rädda, Men jag hoppas förstås på att kunna reparera Windows också! – Det är alltid en rolig utmaning, och lika kul varje gång det lyckas! (Och det gör det ju trots allt för det mesta. Ler)

Skulle inte förvåna mig om den här hoppar igång förresten. –  Den här som det inte är så viktigt att den börjar fungera, kommer säkert att starta snällt när jag bara har kört lite återupplivningskommandon i den.
Det tar sådan tid bara….. – Varje grej ska ju stå och tugga en halv evighet innan man kan se om det givit något resultat.
Jag vill att det ska gå på sekunden, men så fungerar det ju inte direkt med datorer inte…

Så snart skiter jag nog i det här, och tar jag nog kväller, fast jag inte är så trött.
Det brukar ju komma efter, och även om jag bara ska städa på jobbet i morgon, så vill jag ju inte gå vilse på vägen dit, för att jag är så trött att jag inte får upp ögonen. – Eller drunkna i hinken, för att jag somnar stående, och dyker med näsan före ned i skurvattnet. Blinkar

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

4 Responses to Idag är jag förvånad över mig själv

 1. Kenneth says:

  Ja det där med datorer är ju en värld för sig själv, förr kune jag sitta timmar-dagar o pilla med maskinerna för o få de o fungera nu orkar jag inte med sånt längre utan kör oftast ominstallation för har det börjat strual så är det bästa o tömma o installera om o börja om med ett rent system

  [Reply]

 2. Kjersti says:

  Det var väl roligt att du var så pitt trots sovbrist. Törs man hoppas att du kanske ätit energigivande nässelgröt, haha?!
  Otroligt fina vårbilder du bjudit på! Hoppas du får sova gott i natt!

  [Reply]

 3. Kjersti says:

  Men kära nån, så det blev!!! PIGG menar jag naturligtvis, och absolut inget annat. Tangenterna ligger för nära varandra.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Kjersti, Ha, ha, ha!!! Det blev ett gott skratt, och det är inte fy skam det! – Tack för att du bjöd mig på det! 🙂 Hoppas du har en bra dag! – Här är det en rörig, men bra dag ändå.
  Inte mycket blev som det var planerat, men jag är nöjd ändå. 🙂

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.