Stort TACK!

Det lönar sig att be om hjälp ibland. Ler
Mitt tiggeri häromdagen, har lett till att jag har fått hjälp från olika håll, med att sprida min blogg.

Jag vill tacka alla som hjälper mig på Facebook! Fortsätt dela, gilla och sånt ni redan gör, så hjälper ni mig. Ler – Ni är så många att jag inte kan nämna er med namn, men ni vet ju vilka ni är. 🙂

Muhammed t ex har varit så vänlig att plusetta och puffaupp mitt inlägg på Google+. – Det har också Mariannes, Erik och Lars Ove. (Och kanske är det sedan flera som har delat det vidare ytterligare…? – Tack till er också i så fall! )

Snälla Lars-Ove har även skrivit ett inlägg i sin blogg, (Törnebohms Hotspot) där han tipsar om min blogg. Han är en gammal “bekant” i min bloggkrets, och där finns mycket intressant att läsa.

törnebohms

Tack snälla du!!! Ler

En för mig alldeles ny bekantskap har också lämnat en kommentar i min blogg. “Klart att jag länkar. Att jag inte kom själv på att man ska be. :)

Det är Antonia med bloggen Divage som har skrivit så.

divage

Det var ju himla kul att hon kommenterade, för annars kanske jag aldrig hade hittat till henne.  – Men nu har jag alltså hittat ytterligare en blogg helt i min smak.

Självklart får fler gärna länka och gilla och så, för att hjälpa mig. – Jag ska göra vad jag kan för att hjälpa tillbaka på något sätt.

Tack allihopa! Ler

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

10 Responses to Stort TACK!

 1. Kenneth says:

  så nu har jag länkat på min facebook gör gärna likadant 🙂

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Kenneth, Klart jag ska! 😀 Har länkat vidare på G+ också. Din gamla traktor är så underbar! >:)

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Karin – admin, Hahahaaa!!! Förlåt! Nu fattar du såklart ingenting…. Jag är hopplös på att blanda ihop folk, och nu blev du hopblandad… 😀 – Sorry! Men jag skickar såklart vidare länk till både Facebook och G+. :D)

  [Reply]

  Kenneth Reply:

  @Karin – admin, Traktor frågetecken ????

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Kenneth, Ja, det var ju just det…. – Jag blandade ihop dig med någon annan, och klickade på skicka kommentaren innan jag tänkt färdigt. 😀 (Denna någon har en jättefin gammal traktor nämligen.) Så tokigt kan det bli här i mitt huvud ibland. Men jag får trösta mig med att jag kom på det på en gång i alla fall. – Så helt tomt är det väl inte i skallen i alla fall… 😉

  [Reply]

 2. Ama de casa says:

  Alltid trevligt att få lite hjälp på traven 🙂

  [Reply]

 3. Fnulan says:

  HEJA KARIN!!
  Jag har märkt att många kolla de som skriver länkar i mina kommentarer så fortsätt du =)
  KRAM

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Fnulan, Vad kul! 🙂 Och jag har sett att det varit flera som lämnat min blogg från inlägget jag skrev om att rösta på din blogg också. 🙂 – Vad kul det är när man kan dra nytta av varandra! 🙂
  Då fortätter jag och slänga in någon länk hos dig ibland, om det är okej. Tack snälla du!!!

  [Reply]

 4. Gun says:

  Härligt att det gett effekt! 🙂

  [Reply]

 5. antonia says:

  Du har så lätt med orden.
  Idag har jag haft trassel med uppkopplingen och med annat så blir ingen inlägg från mitt håll. Men hade lite tid att kolla in hos dig och andra. Sprider lite kommentarer. Ingen blir ju sur för sånt. 🙂

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *