Pysselkväll?

Det har kommit ett paket idag.

DSC03565

Ja, det var förstås inte till mig, men jag inbillar mig att jag kommer att få lite pyssel i alla fall…
Såna här saker från Apple brukar inte vara helt enkla att sätta igång med nämligen.
Det ska synkroniseras med Apple-id:n, som ingen kommer ihåg vad det är för uppgifter och lösenord till.
Det ska pillas lite här och lite där, och att ladda den verkar inte ens fungera innan man har synkat den med iTunes…

En källa till irritation, innan allt fungerar.
Få se hur arga vi blir här hemma innan vi är klara? Skrattar

Nu ska jag leta på ett gem som är tillräckligt litet för att kunna öppna simkortsfacket, så jag är lite förberedd i alla fall. – För något verktyg att pilla upp det fanns inte med i lådan.

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

4 Responses to Pysselkväll?

 1. Patrik says:

  Annars brukar ju apples produkter vara de som är lättast att komma igång med. Tror faktiskt även att man inte behöver synka med dator från och med senaste IOS men är inte helt säker då jag fortfarande har min gamla trotjänare 3GS kvar 🙂

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, Du har helt rätt! Man behövde inte synka den, så det gick plättlätt! 🙂 Inga sura miner här inte. 😀
  Att få upp simkortsfacket tog lite tid. Den ville inte hoppa ut först, men snart var det kirrat, och att aktivera micro-simet gick jättesnabbt hos Halebop. Sen gick allt att ställa in från telefonen. 🙂
  Nu sitter jag och leker lite med en HTC Sensation, för att se om jag ska köpa den. (Eller rättare sagt själv betala abonnemanget på den, som Elin har tid kvar på i mitt namn. :D) Tror nog jag ska bli HTC-ägare, men det är mycket för en gammal kärring att lära, när man ska använda en touchmobil, efter att ha kört med stenåldersapparater tidigare.
  Minns en gång när det ringde till henne, och hon ropade åt mig att svara, och jag inte hade en aning om hur man skulle göra. 😀 Får väl försöka lära mig det nu då, om jag ska ha den själv. 😉
  Jag är rätt skaplig på att pilla med datorer, men så fort man kallar en liten dator för telefon, så blir jag helt dum… 😀

  [Reply]

  Patrik Reply:

  @Karin – admin, Det skulle vara kul att höra ett utlåtande från dig nu när du har möjligheten att greja lite med både en Android och en iPhone utan att ha så mycket erfarenhet av någon av dem. Vilken är lättast att förstå med kortast inlärningskurva? Jag har i nästan bara använt iPhone och för mig kändes den naturlig att använda direkt, dvs. ingen inlärningskurva. Sen har jag vänner som skaffat androider och en gemensam nämnare där är att det ofta tar några dagar innan dom kan svara i telefon. Samtidigt har jag inte märkt det problemet med de vänner jag som har iPhone.

  Så, då skulle det vara kul att få veta om det är något jag inbillar mig eller om iPhone helt enkelt är väldigt enkel och logisk att använda i jämförelse… Fast du gör ju som du vill, om du känner för att göra en liten jämförelse.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Patrik, Hahaha!!! Tror du jag får peta på I-Phonen? 😀
  Där är det aja baja för mamma att pilla ska du veta. Jag får bara sitta vid datorn och leta fram info om hur man ska göra om det krånglar. (Men så här långt har det alltså gått hur bra som helst. Annat var det med I-Paden i somras…… Med det strulet i ganska färskt minne hade jag förberett mig på ännu en kväll med slitande av hår och raseriutbrott. ;))
  Får allt nöja mig med den där androiden jag, så någon jämförelse blir det tyvärr inte härifrån.

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.