UFO:n blev plötsligt lite mer trovärdiga

Jag har ända sedan jag var liten trott att det finns liv i rymden.

Att tro att vi skulle vara de enda intelligenta varelserna i hela universum verkar ju konstigt faktiskt.
Så många galaxer som finns därute…

Alla UFO-intresserade har ju såklart undrat över om uppgifterna om tefatskrascherna i öknen i New Mexico på fyrtiotalet.
Har det hänt på riktigt, eller är det något man hittat på för att locka turister?
Varför har myndigheterna mörkat så mycket om vad som försiggick där i öknen?

Nu har FBI släppt en massa hemligstämplade dokument, och plötsligt bekräftas det som många trott varit en av tidernas största hoax.

Den här filmen (som du måste klicka på länken, för att kunna se på YouTube) verkar kunna vara autentisk, fast så många avfärdat den som “hitte-på”.

Och den här också då…

Är du riktigt intresserad, så kan du titta på den här filmen:

Visst är det fascinerande?

Och visst börjar man undra över hur det är med alla de andra UFO-historier som myndigheter påstås ha lagt locket på genom åren?
Det kanske är så att vi har haft besök massor med gånger här på jorden. – Men varför ska det hållas så hemligt i så fall?

This entry was posted in Blandat pladder, Spirituellt. Bookmark the permalink.

23 Responses to UFO:n blev plötsligt lite mer trovärdiga

 1. vist är det intresant, tyvär är alla filmer suddiga så fort det ska filmas ufos
  konstigt.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Ja, det är ju lite mysko…

  [Reply]

 2. Janne says:

  Visst finns det UFO ! Jag har själv läst mycket om dessa farkoster.

  [Reply]

 3. Linda says:

  Jag tror stenhårt på UFO:n och är övertygad om att vi är långt ifrån ensamma i universum. Klart vi fått besök många gånger. Finns åtskilliga saker som pekar på det men folk vill bara inte tro för det känns overkligt!

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Så är det nog…

  [Reply]

 4. Stevie says:

  Redan i Bibeln hör Du talas om UFOn!
  De gamla inka och maja folken besöktes av UFOn!
  Egyptens pyramider är byggda med hjälp av UFOn!
  Så visst finns det inteligent liv på andra planeter,
  och de ser ut som vi gör.
  Du ser dagligen folk runt om Dig som är UFOn,
  och är utstationerade på jorden!
  Sedan har vi en massa ”Miffon”,
  men det är en helt annan sak!
  🙂
  Kram
  Stevie

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Ja, UFO:n och miffon ska man nog inte förväxla med varandra… 😉

  [Reply]

 5. Gammelmor i Paris says:

  Visst finns det UFOs, men vadâ ! De kan inte göra nâgot för jordens överbefolkning ; kanske tvärtom…Jag minns att det fanns en svärm med flygande tefat utanför Paris pâ 1970-talet, tidningarna rapporterade att personer sett dessa göra enormt snabba cirkelrörelser pâ himlen för att sedan försvinna i det blâ. En sommarkväll i trädgârden hos goda vänner blev vi plötsligt medvetna om en sâdan rund farkost ovan oss högt upp och när vâr värd började glatt vifta ât den, gjorde den en 8 pâ himlen och försvann snabbt och var borta pâ nâgra sekunder- hisnande. Jag tror inte de lik man funnit i Roswell var riktiga UFOs utan en slags enormt ljuskänsliga biologiskt framställda robotspejare – för rymden är kolsvart. Skickligt.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Vore häftigt att se ett UFO!
  Jag tror nog de där varelserna kan vara riktiga, men jag är ju väldigt okunnig…

  [Reply]

 6. Fnulan says:

  Jag är övertygad om att om det finns ufo människor så finns dom på Ullared =)

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Ja, där också… 😛

  [Reply]

 7. Patrik says:

  Det där med att vi skulle vara dom enda intelligenta varelserna i universum känns lite ”snett” eller vad man ska säga, beroende på vilken vinkel man ser det i. Ibland känns det som att ”vi” är dom intelligenta och man behöver inte höja blicken mer än till politisk nivå för att hitta varelser där det saknas intelligens. Tänk om man kunde skicka i väg dem ut i universum där de kanske hör hemma. Tomrum passa kanske i tomrum?

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  He, he… Ja. Synd bara att det är så dyrt med raketer och bränsle… 😉

  [Reply]

 8. Maya says:

  Ja, väldigt fasinerande, jag tror ju inte vi är ensamma här inte 🙂
  Go natt på dig!

  [Reply]

 9. Emelie says:

  Jag tror inte att det finns UFO:n dock ett och annat Miffo 😉

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Jag är rätt övertygad om att både UFO:n och miffon är rätt vanliga. 😀

  [Reply]

 10. Emmalill says:

  Tack för den fina kommentaren inne hos mig. Ja det känns lite coolt med en egen tapetkollektion, Detta var bara förhands titten. Om några dagar kommer fler motiv 🙂

  Hmm nu satte du igång min hjärna, UFO är ett intressant ämne som kan göra än knäpp 🙂 Man vill ju gärna se något själv någon gång som bekräfta att vi inte är ensamma…

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Undrar vad man gör om man får oväntat besök? – Bjuder på Gevalia? 😛

  [Reply]

 11. Kenneth says:

  Frågan man kan ställa sig är ju varför skulle det ara finnas liv här på jorden även om det nu är så att i just denna galaxen så är jorden den mest ägnade till att inne ha liv men det finns ju andra galaxer.

  [Reply]

 12. Gammelmor i Paris says:

  Ja Kenneth, den frâgan har inte blivit besvarad ännu, men människorna pâ jorden fyller säkert en funktion i Cosmos. Frâgan är vilken funktion i sâ fall ?
  Carpe diem !

  [Reply]

 13. Ama de casa says:

  Klart det finns liv där ute!

  [Reply]

 14. Självklart var det ett rymdskepp som störtade synd bara om varelserna ombord 2 eller 3 av dem överlevde och blev tillfångatagna av amerikanarna som utsatte dem för hemska experiment.

  Jag är själv hälften människa hälften pleiadian och vet hur utomjordiska rymdskepp fungerar de är elektrogravitations och hyperrymdsfarkoster och drivs av energi från tidsdimensionen (4:de dimensionen).

  hyperrymden är parallella universum med högre ljushastighet som används för att resa fortare än den vanliga ljushastigheten.

  att det hela hemlighålldes i 64 år (det avslöjades förra året) är förmodligen på grund av tidsenergiomvandlaren ombord amerikanarna ville inte att allmänheten skulle få kännedom om fri energi. (de mörkade ju också teslas experiment och upptäckter av tidsenergi och energiöverföring med Earth Grid (som pyramiderna också använde sig av)) (tesla var föresten också hälften utomjording)

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @pythagoras ezekiel, Jag jobbar inom psykiatrin, och om det varit någon av mina kolleger som läst din kommentar så är jag rätt övertygad om hur de skulle ha reagerat.
  Min allra första tanke var också att du kanske ”är lite uppe i det blå”, men sedan stängde jag av mitt ”arbetarjag”, och läste det helt utifrån mig själv. – Den privata, nyfikna, ständigt vetgiriga, och öppna Karin, som skriver bloggen Hermansro.
  Jag är som sagt väldigt vetgirig, och jag tycker det är spännande med det här med de olika dimensionerna, och hur vi jordbor utvecklas.
  Har du sett mitt inlägg om energier? Det tassar onekligen in på ditt område…. http://karin.hermansro.se/2011/10/15/mork-energi-kan-driva-din-bil-nastan-gratis-och-varma-ditt-hus-men-oljepamparna-satter-stopp-for-det/
  Själv känner jag inte att jag kommer någonstans speciellt ifrån, men är övertygad om att vi alla är delar av en obegränsad kosmisk energi. Jag jobbar som sagt inom psykiatrin, men tror att det är meningen att jag ska bli ”min egen” och arbeta med att föra vidare viktiga budskap som hjälper mänskligheten in i femte dimensionen. Det jag tror på och kommunens sätt att se på saker skiljer sig åt ibland…
  Jag har precis genomgått en healingkurs, och det är inte precis sådant jag kan använda mig av i mitt arbete direkt… (Men det känns väldigt rätt för MIG, som person.)
  Jag kan förresten tipsa om ett annat inlägg jag också skrivit, för att ta ned sådant folk tycker är konstigt på jorden liksom…
  http://karin.hermansro.se/2011/02/18/mikromassage-solstorm-och-healing/
  Det är nog DÄR jag är menad att göra nytta inbillar jag mig. – Att få folk att förstå att sådant som verkat konstigt och oförklarligt egentligen är så enkelt och naturligt att man inte kan bortförklara det.
  Dina formler för time-space-energy går långt över huvudet på mig, men du har förmodligen hittat DITT kall här på jorden.
  Det finns säkert många som kan förstå det där, och räkna ut vad man ska göra med det.
  Det kan alltså inte jag, men du får gärna försöka förklara för mig, så ska jag försöka ta ned det på jorden, så de som fortfarande lever kvar i den tredje dimensionen kanske kan börja sätta sig in i det. 🙂

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *