Det nya året

Här ligger jag som ett stök, och bara sover och sover…
Kanske behöver jag vila upp mig inför det nya året?

Nu är jag upp en liten sväng och fixar lite att äta, och då hamnade jag såklart här vid datorn medan potatisen kokar.

Numerologi intresserar mig, och enligt den så går jag nu in i år 1.
Ett år som kännetecknas av förändring, en ny start och många möjligheter.

Det låter ju spännande, och är nog precis vad som behövs här. Ler

Är du också nyfiken på hur ditt 2011 ska bli?

Räkna då ihop summan av din födelsemånad och födelsedag ihop med siffrorna 2011.

Plussa dem var för sig tills det blir bara en siffra kvar.
Fyller du t ex 19/11 så ska du plussa 1+9+1+1+2+0+1+1=16 Då delar man även på svaret och lägger ihop1+6=7
2011 är alltså år sju för den som fyller det datumet.

Sedan kan man läsa lite om vad de olika åren innebär på olika sidor.
Tex här: http://www.annikalangle.com/ar.htm#1
Eller här: http://paranormal.se/topic/numerologiutrakning.html (Där får du välja vilket år du vill läsa om i högerspalten.)

Du kan på samma sätt räkna ut ditt livstal, och se hur du är som person.

Då räknar du med det år du är född istället för 2011, och kommer fram till ett tal. – Det är vad som kallas livstal.

För att enkelt få fram livstalet, och dina egenskaper kan du gå in på http://www.minatecken.se/numerologi/numerologi.html

Jag är 1 som person också, och jag kan nog hålla med om att de här siffrorna verkar stämma rätt så bra.

Är du intresserad av sådant här, så räkna gärna lite du med, och få fram lite mer om din personlighet.
Stämmer det in på dig också?

numerologi

This entry was posted in Spirituellt. Bookmark the permalink.

7 Responses to Det nya året

 1. Ia says:

  Jag är också en etta 😉

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Kanske därför det känns som om man har känt dig så länge, fast det inte är så då. 🙂
  Vi är så pass lika i vissa saker, att det är mig själv jag känner igen i dig kanske.
  Fast sen tror ju jag att du och jag har levt något tidigare liv på samma plats också, och jag har en kompis som absolut tycker att hon känner igen dig, fast hon för sitt liv inte kan placera var hon träffat dig i så fall. ( Och jag har försökt mata henne med fakta om var ni kan ha träffats, eller vilka gemensamma bekanta ni skulle kunna tänkas ha utan resultat.)
  Vi var säkert med i samma syjunta i vårt förra liv alla tre. 😀

  [Reply]

 2. jag blev borttappad redan i mitten av detta inlägg nr och matte är inte min grej

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Du går också in i år 1 nu 2011 Matts.
  Ditt livsnummer är 3.
  Hade jag kunnat något om numerologi i huvudet, så hade jag direkt sagt att du måste vara en trea.
  Det här kan man läsa på en sida om treans egenskaper: (Och läs just de här första raderna!!! – Det ÅR ju du! )

  Inriktning: Att lära sig att skapa lycka.
  Möjligheter: Att använda kreativitet och fantasi.
  Nyckelord: Utåtriktad. Sällskaplig. Kreativ. Tursam. Livsälskare. Fåfäng. Rastlös. Lätt uttråkad. Avundsjuk.

  Positivt: Treor är glada, entusiastiska lyckobringare. De ger festen liv. De är fantasibegåvade, färgstarka och kreativa. De är födda kvicka och har lätt för att tillägna sig nya färdigheter. De har ett avgjort behov av kärlek. Många dansare föds med den här livsvägen som har frändskap till allmänt glam, nöjen och lättsamheter. Treor tycks ha turen på sin sida och har lätt för att tjäna pengar. Någonting dyker alltid upp. Vältaliga och outtröttliga som de är brukar de vara utmärkta värdar och värdinnor som trivs med att ha mycket folk omkring sig. Sin påtagliga kreativitet måste de få uttrycka på ett eller annat sätt. Treor är skarpsynta. Och de älskar fester.

  Negativt: Treor blir snabbt uttråkade och rastlösa. Även om pengarna strömmar in gör de av med dem lika fort. De har svårt att agera på egen hand och är rädda för att vara ensamma. Uthållighet är inte deras styrka. De bör försöka ta livet litet lugnare. Tempot på denna livsväg är sådant att man lätt kan bli utbränd.

  Treornas gåva att sprida glädje demonstreras av komikern Bill Cosby. Filmregissören Alfred Hitchcock representerar en annan typ av kreativ underhållningsförmåga och förmågan att vara ”festens medelpunkt” ser man hos filmstjärnan Jayne Mansfield och författaren F. Scott Fitzgerald.

  [Reply]

  Matts Jansson Reply:

  Men det stämmer ju otäckt,,,Då är det inte bara jag som är tokig utan det ska vara så!

  -tre,tre,tre

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Visst är det häftigt? 🙂
  Du är absolut en trea. 😀 – Och det är vi så glada för!

  [Reply]

 3. Ailas says:

  Ett nytt år, nya händelser… nya möjligheter. Besvikelser och positiva överraskningar. Så blir det säkert, gissar jag!

  Jag är visst en tvåa, men vet inte om det stämmer in på mig. Har aldrig kollat på numerologi nämligen.

  Jag vill önska dig ETT UNDERBART HÄRLIGT 2011 på alla områden, med många nya roliga blogginlägg samt vill även tacka dig för härliga kommentarer hos mig.

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.