Dåligt flyt på torra land…

 

Jag förstår att ni är nyfikna på vad som egentligen försiggick i grannens trädgård! Jag satt vid datorn och hörde ett riktigt bonkelibonk… Jag tyckte däremot att det lät som om ljudet kom söderifrån, men tydligen var det inte så. Man kan väl säga att grannens staket is no more…… 😀 – I alla fall en stor del av det.
Där staketet stod hade nu en båt parkerat…..

S6303989

HOPPSAN !!!

 

Så det kan gå….

Jag såg ju inte när det hände, men följde sedan med spänning “räddningsarbetet”. Det var ju såklart inte riktigt meningen att den skulle sjösättas där… S6303993

Snabbt som ögat kom dock en traktor till undsättning.

Sedan satte jag igång att filma, men det tog minsann inte lång stund förrän minnet var fullt i kameran….

Då fick jag hämta mobilen, men tyvärr är min mobil rätt värdelös när det gäller bild och filmkvalité. Ett toppenprogram för att göra om formatet på filmer från t ex mobiler, som inte spelar in i Mpeg, eller annat format, som går att publicera till Youtube är Mobile Media Converter.

Ett litet gratisprogram som kan byta format på tamigsjutton vilka filmer som helst. Det har jag kört nu, och jag inser att filmen är helt värdelös ! 😀 Har klippt ut själva ”räddningen” i alla fall, men det går ju knappt att se vad som händer… Inte för att det gör så himla mycket. – Så himla roligt blev det trots allt inte, för ”räddningen” gick bra. Jag väntade ju på att något skulle hända, eftersom de lyfte båten och höll fast bakänden på den med hjälp av en lastbil, medan de drog fram trailern, för att förflytta båtens tyngdpunkt. Genom att förflytta tyngdpunkten bakom hjulen, orkade alltså sedan en bil dra upp trailern med båten på.

Så värst dramatiskt blev det alltså inte, även om det hade kunnat hända grejer !

Det enda som blev skadat var ju grannens staket. Tänk om någon människa stått i vägen!

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.