Kvicksilverförgiftad ?

Jag blir alltmer övertygad om att det är det jag är…

Har i dag tillbringat nästan hela dagen i sängen, för jag är helt bombad, men ett tag satt jag också vid datorn och läste en massa om amalgamförgiftning och dess symptom.

Jag lånade för en tid sedan ett magnethalsband av en god vän.
Det har jag burit oavbrutet sedan dess, och i går kväll chattade jag med henne på Facebook.

Hon frågade om jag använde halsbandet, och jag svarade ja.
Något säger mig att du ska ta av dig det”, skrev hon, och det gjorde jag.

Bara efter kanske en timme slutade det hetta i huden, som det har gjort en hel del de sista dagarna.
Jag slutade också frysa inombords.

I natt som var sov jag som en liten gris, och trodde det hade gått över.
Så var det inte, men jag har bara haft en riktigt jäklig attack idag, och annars är det lite molande värk, och korta utbrott av starkare smärta.

Efter att ha läst en massa om amalgam blir jag nu alltmer övertygad om att det är det jag har, och att magnethalsbandet satte sprutt på det hela…
Det finns nämligen undersökningar som är gjord i samband med magnetröntgen, som visar att utsöndringen av kvicksilver ökar markant i samband med dessa.
Även användning av mobiltelefon, och magnetfälten av dessa, liksom att stå nära en microvågsugn har studerats.
Magnetfält kort och gott påverkar lagningarna i tänderna.

Att jag har som mest ont där jag har mina stora amalgamlagningar i tänderna gör ju att det verkar ännu mer troligt att det hänger ihop.

En sak till gör att jag tror på det här är något som de flesta nog bara skrattar åt.
För någon vecka sedan diskuterade jag lite med en väninna om det här med amalgamförgiftning.
Hon ska nog utredas för det, och jag sa att jag ju inte har så himla många lagningar, att jag kanske inte har så stor risk att drabbas.
Nu har jag tittat efter lite bättre i munnen , och inser att jag nog har en del lagningar i alla fall, även om det bara är ett par riktigt stora.

Precis innan Elin fick åka in till sjukhuset för att hon hade fått diabetes hade jag pratat med en vän, vars kollega hade ett barn som precis insjuknat i diabetes.
Ungefär samma sak hände angående glutenintolerans….

Alltså – Om något dyker upp som jag börjar diskutera om, som rör sjukdomar, verkar det som om det är en föraning om vad som komma skall…

Så vad ni gör gott folk ! – Prata inte sjukdomar med mig ! 😛

He, he…
Nej, då, så illa är det ju inte, att alla sjukdomar jag pratar med folk om plötsligt blir realiteter i min närhet.
Jag inbillar mig helt enkelt att de här speciella tillfällena har varit ett meddelande från “andra sidan” eller kanske bara mitt inre medvetande, om att vara extra observant på vissa saker ibland.

Nu kanske det är ett sånt tillfälle…

Min kroniska trötthet kanske helt enkelt har berott på mina tandlagningar hela tiden ?
Eller kanske inte…..?
Men nu ska jag fortsätta forska mer i det här !
Det vore trevligt om jag kunde bli piggare, och slippa mycket av den värk som jag dras med i min vardag, även om den inte är så besvärande som den infernaliska värk jag levt med den senaste veckan.

Kanske var det meningen att jag skulle använda halsbandet, för att det skulle fungera som en väckarklocka om vad som pågår i min kropp ?

Frågan är ju ifall det är bra med magneter i alla sammanhang ?
Jag tror att de kan hjälpa till att balansera mycket i kroppen, men ifall de drar ut kvicksilver ur gamla tandlagningar kanske det inte är så himla bra…

Här ska forskas vidare !
Om både magneter och amalgam !

Jag inser att det varit väldigt mycket smärta ( och även lite hjärta, i fråga om symptom som kan komma av hjärtinfarkt ) här på sista tiden, men det kommer att fortsätta en del på det temat även framöver, för om det är som jag nu misstänker, så tror jag det här är något som angår en väldig massa människor. Kanske kan någon av mina funderingar hjälpa någon också !

Hur många sjukdomar med olika smärttillstånd och trötthet bland annat beror egentligen på detta ?
Har du någon erfarenhet av amalgamsanering, eller sjukdomar av det här slaget ?
Vad tror du om allt detta ?

Har en massa sjukdomar egentligen kanske sitt ursprung i den gamla tidens tandvård ?

Skriv en rad i kommentarerna och berätta vad du tror !


En annan sorts gift…. 😀

This entry was posted in Spirituellt, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

17 Responses to Kvicksilverförgiftad ?

 1. Patrik says:

  Jag har inga större erfarenheter av amalgamförgiftning men det du skriver låter ganska logiskt. Bäst du kollar upp det där snarast möjligt! Kanske kan den där tröttheten ha med det hela att göra också.

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Ja, tittar man på alla olika symptom som man kan få, så är det ju många som jag har haft i evigheter, och som ligger till grund för min diagnos.
  Nu börjar jag ju nästan undra ifall min sjukdom egentligen inte finns.
  Vi kanske är förgiftade hela bunten med den diagnosen.. -Man vet ju inte vad sjukdomen beror på….. :/
  Ja, nu ska jag ju inte dra några jätteväxlar på det här, men nog ska det kollas upp !
  Det kan ju tänkas att jag är drabbad av förgiftning i alla fall, och i så fall hopas jag såklart på sanering, och en framtid, som en förhoppningsvis piggare och friskare människa !
  Men nu ska jag sova… =D

  [Reply]

 2. Ailas says:

  Jag hade en morfinist (fick vi reda på efteråt) som skoltandläkare, vilket resulterade i tandläkarskräck och slarvigt gjorda lagningar som fick göras om och om igen… Allt detta har gett mig en hel del amalgam också. Däremot har jag inte haft några andra problem med lagningarna, vilket ju är bra! För det du berättar låter inte kul alls!

  Nog har jag hört talas om människor som fått problem, så du måste absolut kolla upp detta! Inte ska du behöva gå omkring och ha ont.

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Nej, jag tänker kolla upp det här mer noggrant !
  Jag vet såklart inte att det är det som orsakar värken, men nu har mina ögon öppnats, och jag tänker se till att få det kollat.

  [Reply]

 3. Hej Karin !
  Lite erfarenhet men inte så mycket. Vi hade en av våra sjuksköterskor på mitt arbete som hade fått göra en utredning och där de kommit fram till att hon led av amalgamförgiftning. Hon hade väldigt likartade symtom som man får vid MS. Du kan läsa en hel del om hur MS yttrar sig och se om du hittar fler likheter. Tröttheten känner jag väldig väl till och värk är också något jag har jobbigt med. För mig är just de två sakerna, som jag har jobbigast med av "min" MS. Jag hoppas att du ska kunna få reda på om det kan vara amalgamet det beror på och att du ska få hjälp med att i så fall kunna ta bort dina lagningar och förhoppningsvis kunna få må bättre. Du kan läsa mer om MS på ett jättefin forum om MS , som just heter omms Och drivs av en jättegullig tjej som heter Krista och som själv har MS:
  Lycka till Karin och det var nog med magnetbandet , som min mormor brukade säga, att "Det finns en mening till allt som sker".
  Ha en jäteskön helg, så gott det går =)
  Styrkekramar Maritha.

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Tack gulliga du !
  Ja, nog tror jag saker kommer till en för att man ska vakna upp, och därför tror jag att jag är på rätt spår.
  Det är liksom flera saker som har "väckt upp mig" nu.
  Har precis haft ett anfall, av den värre sorten, men det var ju bara det andra i dag, så jag känner att det verkar gå åt rätt håll !
  Nu väntar sängen, och jag hopppas och tror att jag kan få sova en hel del i natt också.
  Jag såg att just MS verkade ha stora samband med llagningar med amalgam.
  Ska kika mer på allting när jag piggat på mig. – Förhoppningsvis i morgon. ;P

  [Reply]

 4. erica says:

  åh nej fina du. Det där låter inge bra. Jag hoppas verkligen att du snart mår bättre…

  Kramar i massor.
  /erica

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Tack ! – Det hoppas jag också ! =)
  Intressant att ha en tråd att nysta i i alla fall, även om det nog inte blir så kul ifall det är det heller, men med något att jobba vidare från känns det bättre än att ine ha en aning alls.
  Vi får väl se om jag är sanningen på spåren.

  [Reply]

 5. Miss C says:

  JAG ÄLSKAR ALICE COOPER!!! Åhhh!!! Bäst är han!

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Ja, det är en skön gubbe det !

  [Reply]

 6. Frogprincess says:

  Jag tror också att man kan bli sjuk av amalgamet i tänderna. Alla blir naturligtvis inte det, men de som drabbas de drabbas och det är inget att skratta åt. Forska vidare du. Hoppas at du hittar vad som får dig trött så at du kan bli piggare.

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Det läskiga är , när man tittar på hur många olika symptom som blivit bättre eller försvunnnit efter sanering hos olika personer, är att man inser att det nog är en herrans massa fler som faktiskt kanske har besvär av just detta, än man kan tro.
  Det behöver inte röra sig om farliga sjukdomar, utan en massa "småsaker" som man kanske skyller på ålder eller arv.
  En massa olika småkrämpor eller irriterande grejer, som jag har levt med under en massa år, och bara acceepterat som att det är så jag är, kanske kan bli bättre ifall man tittar på hur det har blivit för andra.
  Bara en sån sak som att jag springer på toaletten väldigt ofta till exempel.
  Inte inkontinens, utan bara det att jag måste väldigt ofta på toa.
  Jag har trott att jag skämt bort min blåsa, med att låta den "få som den vill", men det här finns med i listan, och de som haft besvär och amalgamsanerats, har sedan sluppit denna lilla irriterande grej.

  [Reply]

 7. Pingback: Hermansro » Blog Archive » Magneter på gott och ont…

 8. Annieria says:

  Hej
  Nja, någon magnetmanick ska jag inte testa just nu i alla fall, handen känns bättre men jag får väl gå på några återbesök. Det satt ju liksom lite fast och har det suttit fast i flera år så ändrar man ju inte det i en handvändning!
  Inga amalgamfyllningar här, jag gjorde en (kostsam) sanering av truten för knappt ett år sedan. Kan nog inte säga att jag direkt mår bättre (tror jag) men det KÄNNS bättre och det är ju värt en hel del. Fast nu när jag tänker efter – inte har jag haft tid att fundera på det där – så kanske jag har mindre med huvudvärk numera… eller så är det en slump!
  He he… såg att du inte bor så långt från mej 🙂

  Ha det gott!

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Tror knappast att det är en slump…
  Efter allt jag läst om kvicksilver den senaste veckan tror jag vad som helst kan komma av det faktiskt.
  Jag ska ju ta bort allt det jag har i munnen har jag tänkt, och som tur är så är det inte så mycket !

  Nej, jag förstår att det tar tid att få ordning på handen också.
  Som sagt har det suttit fast länge, så lär det väl kärva lite till ett tag innan det liksom är uppsmort igen.
  Hoppas det går bra i alla fall !

  Du gör mig nyfiken !
  Bor du i samma kommun kanske, eller är det lite längre bort ?
  Jag har kikat lite i din blogg, men får inga ledtrådar…
  Jag ska komma tillbaka igen och läsa mer av dina inläg också, men nu är det dags för sängen.

  Ha det så bra ! =)

  [Reply]

 9. Hej igen Karin!

  Min man är elektriker och arbetar som verktygschef på pappersbruket. För många år sedan sanerade han datorerna för tjejerna på kontoret där. Direkt blev de bättre. Det går att sanera el om man är överkänslig mot den.

  Själv har jag inte märkt av just detta med elöverkänslighet. Men däremot sanerat amalgamfyllningarna i munnen. Trots att det är många år sedan det blev gjort har jag fortfarande kvar en oerhört trötthet och känner mig alltid som om mitt skelett är gjort av is.

  Jag har förtidspension på grund av RA och Sjögren. Jag har i stort sätt testat allt för att bli bättre. Träffade för ett tag sedan på Eva Granqvist som jag behandlas av och som jobbar med en utrustning som heter LIFE-System.
  http://www.biva-gruppen.se/text1_25.html

  Jag är helt förstummad över vad som kommit fram under dessa besök. På en datorskärm har jag fått se min aura och hur den ändras från gång till gång. Har även fått veta att jag har haft tidigare liv så nu förstår jag varför jag känner på ett speciellt sätt. En del saker från tidigare liv följer ju med in i det liv vi lever nu.

  Jag fick även veta att min rastlöshet och oro som är oerhört lätttriggad, började redan i när jag låg i livmodern, ungefär när min mor var i 3-6 månaden. Och att varje kota i kroppen har något att säga, instrumentet kan dessutom korrigera obalanserna och stimulera kroppens egna självläkande mekanismer.

  Har märkt att efter detta har jag fått en ännu starkare intuition och att jag vågar lita på den! Jag vet att jag har en skyddsängel. Och ibland kan jag läsa tankarna hos min hund. Hoppas detta kan hjälpa dig på något sätt. Det finns andra vägar bara man vågar ta av från den invanda vägen.
  /Kram Connie..
  .-= Connie Tornevall´s last undefined ..Response cached until Sat 29 @ 13:40 GMT (Refreshes in 23.82 Hours) =-.

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  Vad spännande med den där LIFE-grejen !
  Det styrker ju teorin att allt är energi, och att man kan påverka hela ens liv genom att ändra vibrationsnivåerna.
  Att man bär med sig saker från tidigare liv är jag också helt övertygad om !
  Själv har jag inte så väl utvecklade intuitiva och clairvoyanta sinnen, men visst får även jag signaler ibland, som jag tolkar i en viss riktning.
  Har även haft besök från andra sidan. – Det är jag övertygad om.
  Jag är mycket intresserad av såna här saker, och tror precis som du att svar på många problem kan finnas i att tänka annorlunda, och agera på andra sätt än de konventionella !

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.