Jag har fantastiska katter ! :D

Jaha ja….
Nu hände det igen…
En av mina katter har publicerat ett blogginlägg åt mig.

Det förra inlägget skulle egentligen ha haft lite mer text, men maten kom emellan, och när jag kom tillbaka så var det redan publicerat. 😀

Ja, mina katter är så duktiga så !
Nu har de publicerat ett varsitt inlägg.

Läste nyss om en annan som påstår sig ha fått hjälp av sin katt, men honom tror jag inte riktigt på !
Hade det varit en bild kanske det hade kunnat stämma, men…..
Det finns väl gränser för vad en katt klarar av.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5640759.ab

USCH !

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

0 Responses to Jag har fantastiska katter ! :D

 1. Linuuus says:

  – svar: Skulle dock vara väldigt kul om det var dig han ringde till! 😀

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Hahahaaa!!!!
  Ja, fast det hade jag förmodligen inte tyckt då… =D

  [Reply]

 2. Bim HD says:

  Hm, fantastiska katter? Ja, det vill jag lova 😛
  Här hade jag kopplat mobilen till datorn för att föra över några bilder – dock gick jag iväg för att värma mat i mikron (äta under tiden jag fixa bilder – göra MINST två saker samtidigt? 😉 ) och jag låste tom mobilen med knapplåset. Dock hade jag då en sängbricka som datorn stod på, och jag la mobilen på HÖRNET av laptopen – en bit upp alltså.
  Kommer åter in här och tvn står på bla, men hör något ljud som INTE stämmer med tvn och undrar efter en stund, vad ÄR detta… Plötsligt inser jag att mobilen ligger i sängen. Kollar på den och sedär – problemet löst. Uppringt ett samtal till ett nummer jag har i kontakter – dock aldrig ens ringt det från min mobil, alltså inte möjlighet att ringa senast slagna nummer eller så… Alltså – Leo Tass låg under brickan och njöt av värmen och surade troligen över att han inte fick gosa när han kom – jag gick ju iväg för mat. Rev ner mobilen… och HUR han lyckades trycka upp knapplåset – fråga inte… traska på touchskärm är väl ok, men komma in i kontakter och ringa upp tom… Ja, jag får väl vara glad att han inte började surfa på kattsidor? 😛 Till saken HÖR att jag hade talförbud – rösten var väck… Helt enkelt bara att stänga av mobilen och sända ett SMS och meddela vad som hänt. Snacka om att det var jubel på jobbet när de fick reda på det – "ingen ringer honom ändå – bara katten din som vill prata med honom…", typ… Nä, så illa är det inte – bara som skämt. Men, HUR!!!!!!!!!
  Lilldonnan lyckas med annat hon dock, skrämmer livet ur oss titt som tätt, puh… fast på chatt är hon bra – LITE svårläst dock 😛
  Må så grankott…

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Haha ! – Ja det är tydligen inte bara mina katter som är tekniska ! =)
  Det där var ett avancerat trick !

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.