1 år på nätet

I dag är det precis ett år sedan domänen hermansro.se registrerades.
Ett år sedan jag bestämde mig för att prova på att ha en egen webbsida.

Tanken var från början att göra en sida som handlade om min släkt.
Därför passade namnet Hermansro så bra.
Det är också namnet på mitt hus, som byggdes av min farfar, och här bodde alla mina fastrar och farbröder när de var små, eller unga.
Nio barn var de. Sju pojkar och två flickor.
Nu är alla borta, utom min faster Karin, som var näst yngst i syskonskaran.

Jag började pyssla med min webbsida, men så ingick ju blogg också, och snart hade byggandet av den stackars webbsidan stannat av helt, och bloggen tagit över. Dessemellan hann jag i alla fall med att samla bra länkar till sidor med välgörenhet, bara genom att klicka. – Gå gärna dit och stöd en massa välgörenhet gratis !

Jag som för ett år sen bara hade besökt http://tkj.se ( datablogg ) och Magnus Ugglas blogg några gånger.
Helt okunnig om detta med bloggar alltså.
Nu sitter jag här, och är helt fast i bloggträsket… 🙂
Jättekul är det ju !
Har hunnit med att lära mig massor, och fått kontakt med en massa roliga, trevliga människor på nätet !

Nu kanske man borde fira på något sätt, men idag har jag då inte lust med något alls.
Jag mår apa, snorar och har ont precis överallt.
Dessutom inser jag att den första bloggen jag skapade verkar ha försvunnit idag.

Tur att jag gick över till WordPress längre fram, för det innehållet har jag ju säkerhetskopior på.
Det gamla innehållet gick inte att säkerhetskopiera, ( I alla fall inte på vanligt vis ) och verkar alltså ha varit knutet till One.com, som var mitt förra webbhotell eftersom det försvunnit idag, trots att jag flyttade över allt till den nya stället, och det funkade fram tills nu. 🙁
Jäkla skit !

Nu ska jag bädda ner mig i soffan eller fåtöljen och tycka lite synd om mig själv, för att jag är så ämlig.
Snart blir det bättre igen. 🙂

This entry was posted in Blandat pladder, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

0 Responses to 1 år på nätet

 1. Jag började blogga i mars, inte ens ett år sen och forundras fortfarande över denna härliga värld. Vad konstigt att jag inte upptäckte den tidigare? Och allt jag har hört är inte sant, inte i de krokarna i blogg-världen som jag rör mig i varje fall. Det skulle vara trist att sluta blogga. TV´n har jag nästan inte på längre, då sätter jag mig heller vid datorn.

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Visst är det kul ? =)
  TV:n börjar bli en bortglömd tingest.
  Det är bara några få program, som lockar mig dit, och så väderleksprognosen. =D
  Annars är det vääääldiigt mycket dator. – Elin tycker jag är konstig, och tycker jag ska sluta klaga på att hon så ofta boar framför TV:n.
  Hon har nog en poäng där. – Borde kanske ägna merr tid åt vettiga saker, men det är ju så skojigt !

  [Reply]

 2. thomassalem says:

  Grattis till ett års dagen 😉 ,,,,har själv inte hållit på så länge men jag tror det är ca ett halvår sedan du tittade in o gav mig en liten kommentar o i samma veva fick upp mina ögon för en otroligt bra o intressant blogg som jag idag är dagligen inne o läser .Nu ska vi se till att vi se till att 2010 blir ett bra blogg år för oss alla och att fler hittar till oss .
  PS.inte roligt att du är usken hoppas du kryar på dig ……
  Kram
  Thomas

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Tack !!!
  Ja, hoppas 2010 blir ett riktigt bra år ! =)
  Ska attackera sängen nu, få se om det blir bättre tills i morgon.
  Kram !!!

  [Reply]

 3. Lotta says:

  Grattis på ettårsdagen! Keep up the good work! Kraaaam

  [Reply]

  hermansro Reply:

  Tack !

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.