En god jul för alla

Hittade en sida med massor med bra tips om hur man kan hjälpa till så att fler människor ska få en god jul.

Det finns många sätt att hjälpa och här hittar du massor med tips, som gäller för Stockholm.

Flera av tipsen är dock sådant som går att fixa landet över. Du kanske får kolla själv med t ex Frälsningsarmén eller någon annan organisation lokalt, som hjälper utsatta.

Emaus eller Myrorna finns lite här och där, annars finns det en massa annat !

Annars kanske du ändå kan få inspiration av att kika på sidan.

http://www.alltomstockholm.se/start/article352591.aos

En annan sida där du kan hjälpa genom att klicka på olika flikar för att skänka pengar, eller köpa varor från webbshopen är http://shop.thehungersite.com/store/site.do?siteId=220&origin=adpl..13413..1465..www.google.se

Fler länkar till att gratis klicka för välgörenhet finns på min hemsida.

http://www.hermansro.se/enbattrevarld.html

Nu börjar Idol… 🙂 Iiiiih !!!!

This entry was posted in Blandat pladder. Bookmark the permalink.

0 Responses to En god jul för alla

 1. Classy says:

  Jo precis, hon blir ju påmind om det så fort hon är hemma. Riktigt hemskt! Jag blev det två min från mitt hem och jag får alltid upp minnet i mitt huvud när jag passerar där så jag förstår hur hon måste känna…
  Men vi får hoppas att hon kan känna trygghet i kommande hem i framtiden, allt bara annars? 🙂

  [Reply]

 2. sv: Ja jag tror graviditeten gör sitt också, men faktum är att det värsta för min egen del är väl inte just att de hänger, det kan jag ta, utan snarare att det känns som att de är tomma på innehåll och där tror jag att amningen spelat in väldigt mycket. För så kändes de inte alls innan jag började amma:/
  .-= Mother, Married &Twenty´s last blog ..Egentid och tankar om idol =-.

  [Reply]

 3. shamz says:

  Vad tycker du om H&M’s nya samarbete med sonia rykiel ?

  kram

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.