Numerologi

Har skapat en ny kategori här i bloggen.
Jag är ju intresserad av en massa spännande saker som har med tankar, spådomar och högre intelligenser att göra.
Kanske är dags att jag börjar dela med mig lite mer av mina tankar och funderingar kring de sakerna också.

Sitter och kollar lite på numerologisidor.
Det är ju inte så mycket kvar på det här året, och nu är jag nyfiken på vad jag kan vänta mig av året som kommer.

Om jag är lite tokig ? – Ja, kanske, men det är så himla kul !
Det lustiga är faktiskt att det brukar stämma också !

Jag brukar ju gå och spå mig ibland, hos en kvinna som heter Sirkku Björklund.
Om du bor i närheten av Stockholm kan du boka en tid för att träffa henne på Christina Schollins Bod i Gamla Stan.

Det är verkligen en färgstark liten kvinna, och det mesta av vad hon har sagt till mig har faktiskt stämt in.
Dessutom är hon fenomenal på att berätta hur människor är, bara genom att räkna på födelsedatum och namn. – Jättekul !

Hon använder sig mest av numerologi när hon spår, men tar även hjälp av korten och lägger en stjärna.

Hon har alltså fått mig intresserad av detta med siffrorna, och vill du också räkna ut hur ditt nästa år förväntas bli kan du kolla på några olika sidor som jag varit inne på.

http://paranormal.se/topic/numerologiutrakning.html

http://www.twice.se/astro-numerologisk-kalkyl.html

http://www.tarotstjarnan.com/numerologi.php

http://www.annikalangle.com/ar.htm#8

Sirkku berättade för mig att jag i år skulle börja något nytt i mitt liv. Jag har åttans år i år, och det är ett handlingens år, då mycket händer – mest beroende på egna initiativ.

Ja, inte kunde jag tro för ett år sedan att jag skulle ha en blogg, och dessutom börja tjäna pengar på den, men nu sitter jag här, med blogg och en massa annonser…. – För ett år sedan visste jag knappt vad en blogg var… 😀

Vad jag nu ska tro om nästa år vet jag inte riktigt…  Ett övergångsår ska det vara i alla fall. Jag ska runda av delar i mitt gamla liv, och kanske hitta helt nya intressen. – Det låter ju spännande !

Men året nio kan också innehålla modlöshet, vilket väl inte låter lika skoj. – Hoppas dock det blir ett spännande år, med många nya intryck !
Är du också intresserad av spådomar, livet på andra sidan, liv i universum, änglar, stjärnbarn och annat spännande ?
Tror du det finns en ”större mening” med livet, eller tror du vi bara finns och sedan dör utan något speciellt syfte, ensamma i universum ?

Kommentera gärna ! – Vill så gärna veta om det är många som ”tror” på saker som inte kan bevisas, och vad ni i så fall tror !

glowangel

This entry was posted in Spirituellt, Tankar och hälsa. Bookmark the permalink.

12 Responses to Numerologi

 1. Anna says:

  Sv: Hahaha… Ja, nog är han en riktig spjuver! 😛

  Jag tror på änglar! inte sånna med vingar, utan skyddsänglar. Jag tror att våra förfäder vakar över oss! 🙂
  .-= Anna´s last blog ..Grattis min älskade kändispappa! =-.

  [Reply]

 2. aurum says:

  Intressant inlägg, jag tycker det är intressant med vad som kan ligga bakom enkla saker och ting som siffror. Jag tror att vi kan få tecken från ovan på många olika sätt och det är bra för vi är olika människor med olika behov…

  Själv är jag både förtjust och rädd för ”allt sånt”… Jag har sett både bra och mörka sidor av andligheten och har lärt mig vara försiktig helt enkelt. Man ger sig ut på okänd mark…

  Men det är svårt att säga att allt är dåligt eller att allt är bra, det beror ju på…

  Man behöver inte veta allt men ibland kan det hjälpa en att förstå ens liv och vad det är meningen man ska göra här på jorden egentligen.

  Jag känner faktiskt också att något är på gång att förändras med årsskiftet men jag tänkte bara att är jag som känner jag, som har fastnat och behöver gå vidare i mitt liv. Det kanske är ett lämpligt år att göra det…

  Nu babblar jag på och svarar inte på din fråga kanske. Jo, jag tror på att det finns mycket mer än det vi ser och att det finns en mening med livet. Vad den meningen är vet jag däremot inte, jag tror det är olika för varje person.

  Jag hoppas att du får ett underbar år och att du får vägledning i ditt liv eller vad du kan tänkas vilja ha och behöva 🙂

  Och stort tack för din kommentar också! Kram på dig! =)

  (ps: ursäkta den långa kommentaren men det är svårt att skriva om såna saker kortfattat…)
  .-= aurum´s last blog ..Sitter här… =-.

  [Reply]

 3. aurum says:

  Tack!! det ska jag göra! =) Jag var även på dina hemsidor lite snabbt, fick ett mycket gott skratt med de där roliga patientjournalfelskrivningar! Hur kul som helst! =D
  Ha det bra 🙂
  .-= aurum´s last blog ..Sitter här… =-.

  [Reply]

 4. om jag fattat det hela rätt så är det först olagligt om jag börjar sprida den, tex mailar jag över den till det ena barnens föräldrar kunde tydligen de andra föräldrarna anmäla för att jag sitter och sprider runt info om deras barn, mitt syfte var ju ändå bara att samla bevis så att soc kan se att vi talar sanning och kanske kan hjälpa oss härifrån, för utan bevis kommer vi inte långt och dessa familjer skulle ju aldrig erkänna för soc vad vi utsätts för och därför måste jag filma. så filmerna var ju aldrig avsedda för att visas upp ändå, men det är så sjukt, här får föräldraar veta vad deras barn har gjort och de oroas mest över hur de kan sätta dit mig som filmat dessa små monster…..

  [Reply]

 5. Marita says:

  Vad spännande med din nya kategori…Är ju så ny på detta med bloggande ännu men har också tänkt mig en sådan kategori under namnet magiskt. Tror mycket på en massa saker….bara för att man inte kan se allt med blotta ögat så betyder inte det att det inte finns. Finns så otroligt mycket som vi människor inte kan förklara…Går också och spår mig med jämna mellanrum hos en kvinna här nere i Skåne, Malmö. Eller spår och spår…vill mer säga att hon ger mig råd och tips när jag kört fast i livet…hon kan ”se” mer än vad jag kan och varför då inte ta emot den hjälpen…
  .-= Marita´s last blog ..Mätt och belåten! =-.

  [Reply]

 6. Veronica says:

  Jag har var och träffade Sirkku igår och blev faktiskt besviken. 🙁 Hon ägnade mesta tiden åt att berätta om sig själv och sina barn och produkterna hon säljer. Jag var tvungen att försöka avbryta henne för att överhuvudtaget hinna ställa någon fråga. Inte betalar jag 600 kr för att bara lyssna på andras erfarenheter utan jag är ju nyfiken på mina siffror.

  Bara så att ni vet och inte går dit och blir besvikna ni också. 🙂

  [Reply]

  Monika Reply:

  Jag gjorde samma dystra erfarenhet igår. Jag ringde hennes betalnummer och säkert 10 minuter av 25 ägnades åt hennes försäljning och jag kunde inte ens avbryta. Kändes inte så seriöst tyvärr.

  [Reply]

  Karin ( admin ) Reply:

  Vad tråkigt !
  Jag har upplevt att hon är väldigt kunnig !
  Brukar träffa henne hos en bekant i grannbyn, dit hon kommer ibland, och har aldrig hört ettt ord om någon försäljning.
  Visste inte ens att hon säljer saker…

  [Reply]

 7. johanna says:

  jag undrar vad hon har för betalnummer, ringer gärna och provar, vore kul och höra vad hon har ovh säga, vet att kommentarerna är gamla men kanske är det ngn som går in och kikar 🙂 Mvh Johanna

  [Reply]

 8. Agneta Emerson says:

  Håller Sirrku fortfarande på med privata samtal som medium? Jag var hos henne för femton år sen och då var hon fantastiskt bra!
  Är nyfiken på att träffa henne igen och funderar på om det går bra? Någon som vet?

  [Reply]

  Karin - admin Reply:

  @Agneta Emerson, Jag har inte träffat Sirkku på flera år nu. Vet inte om hon fortfarande är aktiv som medium. Hoppas någon annan som har bättre koll ser det här, och kan svara.
  Verkar inte som om hon är hos Christina Schollin längre kan jag konstatera efter att ha kollat i må-bra-bloggen, men du kan prova att ringa dit och fråga. – Kanske är hon där ibland, utan att det står med på sidan. Om inte annat kanske de kan förmedla kontakt. 🙂 https://anglarfinns.wordpress.com/

  [Reply]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *